Rafael Nadal

Mnogi su mislili da je sve samo trač, oglasio se neutešni Nadal: Urađeni su mi brojni testovi, rezultati...

Autor:

26.01.2023 21:28

Foto: Photo by Clive BrunskillGetty Images

Foto: Photo by Clive BrunskillGetty Images

Povreda Rafaela Nadala veoma je ozbiljna, mnogi se pitaju da li je ovo kraj njegove teniske karijere



Već neko vreme Rafael Nadal ima hronične probleme sa povredama i njegovo zdravstveno stanje nimalo nije naivno. Koliko je sve ozbiljno prokomentarisao je nedavno nemački teniser Aleksander Zverev.

- Rafael Nadal će objaviti da ide u penziju na Rolan Garosu. Ja mu to ne želim, ali mislim da će odigrati veliki turnir, možda ga čak i osvojiti i onda reći Doviđenja tenisu - rekao je Zverev u izjavi za "Eurosport"i šokirao svet.

Pročitajte Samo što su dobili sina! Svetski mediji bruje - Rafael Nadal rekao kraj

Photo by Kim LandyGetty Images

 

Nadal nije želeo da komentariše navode i prognoze svog kolege, ali je sada konačno odlučio da svetu kaže istinu o svom zdravstvenom stanju. 

„Danas sam bio u Barseloni gde su mi na klinici urađeni brojni testovi. Rezultati iz Melburna su potvrđeni, rok ostaje isti. Slede terapije, pa ćemo za tri nedelje uraditi nove testove da vidimo napredak", napisao je Nadal na Tviteru i time potvrdio pisanja da njegovi zdravstveni problemi nisu naivni. 

Pročitajte Direktno sa ulica Sidneja - Rafa uslikan sa sinom, evo kako provodi slobodno vreme (foto)

Prema prvim prognozama, Nadala očekuje pauza između šest nedelja i dva meseca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Zaza

28.01.2023 10:24

E vise mi muka od Nadala i povreda!Uzbuni planetu,jednom nogom u grobu,pa vaskrsne i igra ko balerina!Samo se Novak pljuje za povrede!A dobro bi bilo da se nakon tog lecenja podvrgne i doping testu!

Srb

28.01.2023 10:47

Ništa nije večito. Bio je uspešan, sada je vreme da ode. Da bude upamćen kao jedan od najboljih, a ne da ga razvlače klinci koji dolaze i čije vreme dolazi, i da ga pamte kao gubitnika.

Tomica

28.01.2023 11:13

"Malo morgen" što neki vele, Nadal je zavrsio karijeru, povrede su nažalost učinile da tako bude. Bolje mu je da kao Federer postupi nego svoje zdravlje ugrožava ako se odluči da nastavi svoju profesionalnu karijeru kao igrač. Njegov prepotentni stric ga "tera u propast" a ne bi smeo to raditi ali EGO je u pitanju. Rafa otvori svoju akademiju i tu ćeš ostvsrivati velike uspehe, zdravlje je najpreče!