Rafael Nadal

Samo što su dobili sina! Svetski mediji bruje: Rafael Nadal rekao kraj

Autor:

13.01.2023 21:08

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Karijera Rafaela Nadala na klimavim nogama, teniser u velikim problemima



Samo tri meseca nakon što je Rafael Nadal postao otac stižu nimalo lepe vesti. Iako je pre samo nekoliko dana oduševio javnost na poslednjem mastersu u sezoni gde se pojavio u društvu supruge Marije Fransiske Pereljo i sina Rafaela junior sreća je izgleda bila kratkotrajna. 

Pročitajte Direktno sa ulica Sidneja - Rafa uslikan sa sinom, evo kako provodi slobodno vreme (foto)

Guliver Getty Images

 

Naime, španski teniser ima hronične probleme sa povredama i njegovo zdravstveno stanje nimalo nije naivno. Koliko je sve ozbiljno prokomentarisao je nemački teniser Aleksander Zverev.

- Rafael Nadal će objaviti da ide u penziju na Rolan Garosu. Ja mu to ne želim, ali mislim da će odigrati veliki turnir, možda ga čak i osvojiti i onda reći Doviđenja tenisu - rekao je Zverev u izjavi za "Eurosport"i šokirao svet.

Guliver Getty Images

 

Nadal ima 22 Grend slem titule jednu od više od Novaka Đokovića i preko 1.000 pobeda u karijeri. Rafael ima 36 godina i karijera mu se bliži kraju smatra nemački as Zverev. 

Da li je teniska karijera Rafaela Nadala zaista na samom kraju do sada nije potvrđeno, jer se Španac nije oglašavao povodom ovih navoda, ali su svi izgledi da je to tako. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Miso

14.01.2023 01:09

Neće se on povući sve dok Novak Đoković igra a Zverev priča gluposti.

Pirko

14.01.2023 09:40

Me može se ni on večno nekažnjeno dopingovati, a i to utiče na celokupno zdravlje.