Alek Boldvin

Zgrozio javnost: Nakon optužbi za ubistvo iz nehata, Boldvin uradio stravičan potez, ovo mu nije trebalo

Autor:

23.01.2023 10:05

Foto:

Foto:

Alek Boldvin najnovijim potezom šokirao je svet



Alek Boldvin (64) u poslednje vreme puni novinske stupce, ali sve manje lepim povodom. Nakon optužbi za ubistvo iz nehata koje se dogodilo na snimanju filma "Rust", Boldvin se ponovo našao u centru skandala.

Pročitajte Nedavno dobio osmo dete - Porodica Aleka Boldvina nikad srećnija, stiže još jedna beba

Getty Images

 

Naime, holivudski glumac i njegova 26 godina mlađa supruga Hilari, nakon izvesne objave na popularnoj društvenoj mreži naišli su na veliku osudu javnosti. Glumac je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju supruge i njihovog sina, a problem je nastao zbog čudnog opisa koji je pratio sliku.

"Stara smicalica 'daj da ti izmasiram leđa'. Sledi čips nakon toga", glasila je sporna rečenica Aleka Boldvina koju su brojni pratioci osudili jer ima seksualnu konotaciju.

Pročitajte Osam je srećan broj - Porodični portret s bebom


"Znaš ko više neće dobiti masažu leđa? Hejlin", "Šta je s tobom? Morao si ovo da učiniš jezivim s ovim opisom", "Trebalo bi pre objava da se konsultuješ sa svojim timom", "Seksualizacija dece je uvek uvrnuta, ali seksualizacija svog deteta?", "Ovaj opis objave je odvratan", "Zamislite da ste optuženi za ubistvo iz nehata, a prvi post koji objavite nakon objave uključuje sliku vaše žene željne pažnje, koja pozira s vašim malim sinom i opis sadrži seksualno sugestivne aluzije", samo su neki od komenatara ogorčenih fanova.

Pročitajte Tragedija za tragedijom - Najteži period u životu glumca

Instagram screenshot @hilariabaldwin

 

"Prilagodio sam tekst. Valjda zato što...znate... ima toliko toga smeća na Redditu", odgovorio je Boldvin na prozivke.

Podsetimo, suprug pokojne snimateljke Metju Hačins, tužio je Boldvina za Hejlinu smrt prošle godine, ali su se nagodili izvan suda. Takođe, glumac je imenovao Metjua za  izvršnog producenta filma "Rust" čije će se snimanje nastaviti u Los Angelesu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading