Dejan Bućin

Nije odolela njegovom šarmu: Nina Seničar je njemu rekla da! Ko je zaista Dejan Bućin? Detalji koje niste znali

Autor:

15.01.2023 12:00

Foto:

Foto:

Partner Nine Seničar oduševio javnost



Partner Nine Seničar poslednjih dana veoma je prisutan u medijima. Naime, glumac Dejan Bućin koji u popularnoj seriji "Popadija" glumi njenog supruga, paroha Mikija, je rođeni Beograđanin, koji već više od dvadeset godina živi u Nemačkoj, a u karijeri koju tamo, ali i u svetu, vrlo uspešno gradi, sarađivao je sa Terensom MalikomKarom Delevinj i Orlandom Blumom. Ipak, obradovao se prilici da snima u Srbiji, a publika ga je zapamtila kao upečatljivog oca Mirona u "Nečistoj krvi". 

Pročitajte Nina Seničar objavila knjigu - Posveta preminuloj majci

Rana Farahani

 

- Veoma me je obradovao poziv koreditelja “Nečiste krvi” Gorana Stankovića, sa kojim sam ostao u kontaktu posle Berlinalea, i ne sećam se da li sam u tom trenutku imao fotografiju s dugom kosom i bradom ili me se jednostavno setio, ali me je pozvao i rekao da radi projekat za koji misli da bi mi bio veoma interesantan i da bi trebalo da snimim kastingVidim da se u našoj produkciji dešava dosta zanimljivih stvari, i da se radi izuzezno kvalitetno i profesionalno. Čuo sam da se trenutno snima više od dvadeset serija različitih žanrova, da nisu u pitanju samo porodične priče nego i horori, komedije, trileriaznoliko je i šareno, lepo za gledaoce.

Instagram

 
 

Osim što redovno igra na nemačkim pozorišnim scenama, sve češće učestvuje u filmskim i serijskim projektima. Do sada mu je najzanimljivija bila saradnja sa Karom Delevinj i Orlandom Blumom u seriji "Carnival Row".

- Nesvakidašnje iskustvo, igrali smo vilenjake sa krilima, bilo je dosta akcije. Super smo se zabavljali na setu. Sa Orlandom sam imao samo nekoliko susreta jer nismo imali mnogo zajedničkih scena, ali sam se zato s Karom baš sprijateljio. Često smo snimali noću, van Praga, na različitim lokacijama. Bilo je veoma hladno, čak minus trinaest stepeni i morali smo da držimo atmosferu na nivou, pokušavali smo da se zabavimo da ne bismo mislili na hladnoću. Ta noćna snimanja, pogotovo zimi, nikad nisu prijatna, ali je i to deo posla. Glumio je i u novom filmu Terensa Malika, koji tek treba da se pojavi pred publikom, pa o njemu ne sme da govori.

Pročitajte Nina Seničar oduševila, ovo radi prava domaćica

Instagram

 

O ulozi u popularnoj seriji "Popadija" i svom ocu Mikiju kaže da je on staloženi paroh koji pokušava da balansira između sela i svoje supruge Desse

- On je imao burnu prošlost i spas je našao u veri i Bogu, mislim da ga je ljubav prema Dessi dodatno stabilizovala. Njegova glavna karakteristika je diplomatija, jer on "gasi požare koje ona potpaljuje“. Privatno sam takođe diplomata. Stišavam tenzije, kada dođe do nekog sukoba, ali to činim samo do određene tačke. Impulsivan sam kao i Miki, lestvica je visoka, ali kada mi dođe "žuta minuta“, onda "pucam“. U Srbiju ne dolazi često koliko bi želeo, a u Berlinu se dosta druži sa našim ljudima.

 

 

- Pored kolega glumaca sa kojima imam česte kontakte, postoji i brojna domaća dijaspora koja je došla poslednjih godina. To su mahom ljudi iz umetničkog sveta, pokazalo se da je Berlin Meka za reditelje, slikare, muzičare, IT stručnjake. Drago mi je što je tako.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading