Nina Seničar

Poznata manekenka oduševila: Pokazala da je prava domaćica

Autor:

12.10.2022 16:00

Foto:

Foto:

Manekenka Nina Seničar iznenadila sve svojim kulinarskim umećem



Jedna od najpoznatijih srpskih manekenki, novosađanka Nina Seničar, od svoje rane mladosti ne živi u Srbiji, ali kaže da sve što je starija, nostalgija je veća, pa tako sada češće dolazi, nego dok je studirala, radila i živela u Italiji. Voditeljka, manekenka i glumica osvojila je mnoge muškarce svojom lepotom, ali već nekoliko godina unazad uživa u skladnoj vezi sa američkim glumcem Džej Elisom. Poznati par se zabavlja od 2015. godine, a svoju ljubav krunisali su ćerkom Norom Grejs Elis koju su dobili 2019. godine. Par je zakazao svadbu naredne godine, ali su usled pandemije ceremonija i slavlje bili otkazani. Njih dvoje su se venčali u starom italijnskom zdanju vile u Toskani, pre nekoliko meseci, a Nina je svojevremeno izjavila da je znala da će venčanje biti u Italiji, jer je njihovo prvo zajedničko putovanje upravo bilo u ovoj zemlji.

Jovanka Bojković

 

 

Pročitajte Ovo nismo znali - Pupak otkrio tajnu

 

Iako je navikla da bude daleko od kuće, jer je još kao devojka otišla u Milanu gde je studirala, ali i oprobala i započela svoju manekensku karijeru, u poslednje vreme ističe da kako godine prolaze, oseća potrebu da sve češće dolazi u Srbiju: "Da budem iskrena, što sam starija, nostalgija me sve više muči. Kada sam živela u Italiji, dolazila sam baš retko, a sad kada živim na drugom kraju sveta, u Srbiju dolazim na svaka dve meseca". Nina je oduvek važila za jednu od najlepših srpskih manekenki, koja je oduvek vodila računa o svom izgledu: "Svakodnevno vežbam, ne samo zbog fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja. Uvek, gde god da sam i kakve god da su mi obaveze, nađem vremena da odradim dobar trening. Nikada ne idem na spavanje pre nego što detaljno očistim i hidriram lice i nekoliko puta nedeljno koristim prirodne pilinge i maske."

Instagram

 

 

Poznata manekenka i voditeljka se pre tri godine ostvarila u ulozi majke, govoreći da je to nije promenilo, ali da je svakako obojilo njen život: "Nije me promenilo kao osobu, ali je moj život dobio potpuno drugi, lepši smisao", a od tada njena mezimica je čest mamin saputnik na putovanjima. Iako je svojevremeno izjavila da nije vična u kuhinji, ističe da neretko voli da svojim prijateljima spremi tradicionalna domaća jela, a ističe da su sarmama svi oduševljeni: "Pravim odlične punjene paprike i keks tortu. I to je manje-više to. Svi moji prijatelji u inostranstvu su probali bar nešto od naših specijaliteta i jako su im se dopali. Ali, sarma im je bez premca, uvek na prvom mestu."

Poznata manekenka je nedavno na svom Instagram profilu objavila video u kojem u porodičnom domu sprema domaći džem od jagoda, pa je na taj način oduševila sve njene pratioce, otkrivši da se itekako snalazi u kuhinji i da pored paprika i torte, ume da spremi domaći džem, čak iako je prehlađena.

Instagram screenshot @ninasenicar

 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading