Hilari Svonk

Tik pred porođaj: Trudna Hilari Svonk u petoj deceniji glavna tema crvenog tepiha (foto)

Autor:

11.01.2023 16:30

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Trudna Hilari Svonk blistala je na crvenom tepihuPočetkom oktobra meseca vest da je Hilari Svonk trudna u 49. godini brzinom svetlosti protutnjala je svetskim medijima. Holivudska glumica i njen suprug Filip Šnajder uskoro će postati roditelji blizanaca, a buduća mama se neizmerno raduje novoj životnoj ulozi.

Pročitajte Hilari Svonk i Filip Šnajder - Ljubav na snegu (foto)

Guliver Getty Images

 

 - Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost – biću mama. Dolazi dvoje dece, ne mogu da  verujem. Trenutno se osećam odlično, samo mi je odeća postala tesna. Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Neverovatno je - izjavila je tada  presrećna glumica u emisiji "Good Morning America".

Sada je Hilari u poodmakloj trudnoći, a trudnički stomak je nije sprečio da zablista na sinoćnjem crvenom tepihu. Glumica je na dodelu "Zlatnog globusa" došla u pratnji supruga sa kojim je ponosno pozirala držeći se za trudnički stomačić.

Pročitajte Hilari Svonk i Filip Šnajder - Svi detalji venčanja o koji je svet ostavio bez daha

Guliver Getty Images

 

Prelepa trudnica je blistala u smaragdno-zelenoj haljini i može se slobodno reći da je bila zvezda večeri.

Podsetimo, Hilari i Filip u braku su od 2018. godine, pre toga su se zabavljali dve godine, a  zanimljivo je da je njihova ljubavna priča započela tako što su otišli na sastanak na slepo.

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading