Hilari Svonk i Filip Šnajder: Svi detalji venčanja o koji je svet ostavio bez daha

Autor:

26.09.2018 20:56

Foto:

Foto:



Dvostruka oskarovka i njen izabranik, preduzetnik Filip Šnajder, izgovorili su bračne zavete u šumi na ranču ‘Santa Lusija’ u Kaliforniji, u prisustvu najbližih rođaka i prijatelja

Holivudska glumica Hilari Svonk (44) udala se za preduzetnika Filipa Šnajdera. Bajkovito venčanje je održano usred šume sekvoja, na ranču ‘Santa Lusija’ u Kaliforniji, a ceremoniji su prisustvovali članovi najuže porodice i prijatelji. Par je stao na ludi kamen pod sekvojom starom 800 godina, ispred koje su u krugu bile posute latice belih ruža.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели I'M MARISKA OBSESSED!!! ❤?? (@allthingsmariskahargitay) дана 22. Авг 2018. у 7:35 PDT

Dvostruka oskarovka je nosila venčanicu koju je specijalno za nju kreirao Eli Sab, modni dizajner libanskog porekla. Haljina je sašivena od svile, čipke i šifona. Bilo je potrebno šest metara tila da bi se napravio veo za mladu. Izrada veza na venčanoj haljini Hilari Svonk trajala je 70 sati, dok je za šivenje cele venčanice bilo potrebno oko 150 sati rada.

- Već izvesno vreme volim Elija Saba, tako da sam bila oduševljena što mi je on kreirao venčanicu - izjavila je Hilari Svonk.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lama. Z. Boumatar (@be_stylish_with_lama) дана 22. Авг 2018. у 4:46 PDT

Inspiraciju za haljinu glumica je pronašla u prirodi, posebno u stablima sekvoje. Holivudska zvezda je istakla da je želela da venčanje izgleda romantično i vanvremensko, što je pronašla na ranču ‘Santa Lusija’.

Glumicu je otac Stiven dopratio do oltara, gde su je čekali budući suprug, njena kuma i dugogodišnja prijateljica Mariška Hargitej, kao i Šnajderov kum, njegov otac Fil. Upravo zbog oca, dobitnica Oskara za glavne uloge u dramama “Dečaci ne plaču” i “Devojka od milion dolara” odlučila se na trogodišnju pauzu u karijeri. Bila je odsutna s velikog platna do prošle godine, jer se njen otac borio s kancerom pluća. Glumica je želela da se sasvim posveti ocu, koji je zbog teške bolesti morao da se podvrgne presađivanju pluća. Takvom odlukom Hilari Svonk je potvrdila da joj uloge jake i hrabre žene savršeno pristaju ne samo na filmskom platnu već i u privatnom životu.

- Moj otac se oporavio u potpunosti. Operacija presađivanja pluća je jedna od najtežih. Zahvalna sam svim ljudima koji su donori organa. Doniranje organa danas spasava mnoge živote - rekla je glumica nedavno, gostujući u emisiji “Late Show With Stephen Colbert”.

Iako se njen otac gotovo potpuno oporavio od operacije još 2016. godine, Hilari Svonk je ostala uz njega još godinu dana pre nego što se vratila svom glumačkom i producentskom poslu.

VEGANSKA ČOKOLADNA TORTA

Nakon što su glumica i njen suprug izgovorili svadbene zavete u šumi, otpočelo je slavlje, koje su otvorili mladenci. Hilari i Filip izveli su prvi ples uz Mobijevu pesmu “In My Heart”. Oboje su nosili cipele francuskog kreatora Kristijana Lubutena, a Svonkova se kasnije presvukla u “Diorovu” haljinu. Tokom proslave venčanja gosti su imali prilike da probaju tradicionalnu kalifornijsku hranu: spanać, salatu od kelja, lososa iz obližnje reke, karfiol sa žara i još mnogo drugih specijaliteta. Na kraju, mladenci su isekli svadbenu tortu, a prema zahtevima glumice, spremljena je veganska bezglutenska čokoladna torta.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pelin Kaya (@modavesosyete) дана 22. Авг 2018. у 4:02 PDT

Hilari i Filip su se upoznali pre skoro tri godine. Vezu su otpočeli polovinom 2016, ubrzo nakon što je glumica raskinula veridbu s teniserom Rubenom Toresom. Samo šest meseci posle raskida s Toresom, Svonkova i Šnajder su viđeni kako razmenjuju nežnosti u Švajcarskoj, gde često borave, da bi na odmoru u Koloradu, krajem te godine, Šnajder zaprosio glumicu. Inače, par se često može videti na gren-slem turnirima, jer je Šnajder veliki poštovalac tenisa.

Ovo je drugi put da je popularna glumica stala na ludi kamen. Od 1997. do 2007. godine bila je u braku s glumcem Čedom Louom, a kako je otkrila u jednom intervjuu, rastali su se zbog njegove zavisnosti od narkotika. Kada je dobijala prvog Oskara, 2000. godine, ona je zaboravila da zahvali tadašnjem suprugu. Međutim, Lou je bio prva osoba kojoj je zahvalila kada je 2005. godine osvojila drugu pozlaćenu statuetu Američke filmske akademije, za ulogu bokserke u filmu Klinta Istvuda.

Maja Gašić

Autor