Hilari Svonk: Venčanje ispod sekvoja

Autor:

13.09.2018 17:00

Foto:

Foto:



Dvostruka oskarovka i njen izabranik, preduzetnik Filip Šnajder, izgovorili su bračne zavete u šumi na ranču ‘Santa Lusija’ u Kaliforniji, u prisustvu najbližih rođaka i prijatelja

Holivudska glumica Hilari Svonk (44) udala se za preduzetnika Filipa Šnajdera. Bajkovito venčanje je održano usred šume sekvoja, na ranču ‘Santa Lusija’ u Kaliforniji, a ceremoniji su prisustvovali članovi najuže porodice i prijatelji. Par je stao na ludi kamen pod sekvojom starom 800 godina, ispred koje su u krugu bile posute latice belih ruža.

Dvostruka oskarovka je nosila venčanicu koju je specijalno za nju kreirao Eli Sab, modni dizajner libanskog porekla. Haljina je sašivena od svile, čipke i šifona. Bilo je potrebno šest metara tila da bi se napravio veo za mladu. Izrada veza na venčanoj haljini Hilari Svonk trajala je 70 sati, dok je za šivenje cele venčanice bilo potrebno oko 150 sati rada.

- Već izvesno vreme volim Elija Saba, tako da sam bila oduševljena što mi je on kreirao venčanicu - izjavila je Hilari Svonk.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 10. septembra!

Maja Gašić

Autor