Sonja Petrović i Miloš Vasić: Tri sekunde ispred oltara

Autor:

29.07.2019 17:30

Foto:

Foto:



Posle tri godine zabavljanja košarkašica Sonja Petrović i veslač Miloš Vasić venčali su se u Crkvi Svetog Marka, a među svatovima najveseliji su bili sportisti, pretežno članovi srpskih nacionalnih timova

Košarkašica Sonja Petrović (30) i veslač Miloš Vasić (28) trogodišnju vezu krunisali su venčanjem u Crkvi Svetog Marka u Beogradu. Slavlju su prisustvovale Sonjine saigračice iz reprezentacije, s kojima je osvojila bronzu na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, kao i Miloševi drugari iz veslačkog tima Srbije. Par je odložio medeni mesec za septembar, pošto će Miloš krajem avgusta učestvovati na Svetskom prvenstvu u Lincu.

- Na venčanju su bile skoro sve moje koleginice iz reprezentacije, izostalo je samo nekoliko njih zbog unapred dogovorenih obaveza. Veoma mi je drago zbog toga jer smo čitavo leto provele na pripremama i mnogo toga prošle zajedno. One su bile pored mene i kad sam birala ko će da me šminka i pravila planove za svadbu. Došlo je i dosta Miloševih kolega veslača i svi ti mladi ljudi napravili su sjajnu atmosferu na veselju.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 29. jula!

Maja Gašić

Autor