Hilari Svonk

Dvostruki razlog za sreću: poznata glumica u najvažnijoj ulozi, stižu blizanci

Autor:

10.10.2022 18:00

Foto:

Foto:

Glumica Hilari Svonk uživa u blagoslovenom stanju



Hilari Svonk, dvostruka dobitnica Oskara za glavne uloge u filmovima “Dečaci ne plaču” (Boys Don’t Cry - 1999) i “Devojka od milion dolara” (Million Dollar Baby - 2004), trudna je u 49. godini i očekuje rođenje blizanaca. Veliku novost otkrila je za vreme gostovanja u popularnom jutarnjem TV šouu “Dobro jutro, Ameriko”. Tom prilikom je ispričala da će ona i suprug Filip Šnajder postati roditelji blizanaca i da se oseća “perfektno u drugom trimestru trudnoće”.

- Ovo želim već veoma dugo, ne mogu da verujem da su se moji snovi obistinili. Jako sam srećna što konačno ne moram više da krijem veliku vest. Postaću mama, i to ne samo jedne već dve bebe - rekla je Hilari.

Istog dana, 5. oktobra, glumica je gostovala u emisiji “Live with Kelly and Ryan” gde je takođe govorila o najuzbudljivijem periodu svog života.

- Osećam se odlično, bez ikakvih komplikacija snimam TV seriju “Alaska Daily”. Za sada uspevam da završim sve što započnem. Prijatelji sa filmskog seta nisu znali da sam trudna. Nisam htela da podelim vest pre nego što prođe prvi trimestar. Iako sam imala potrebu da svima kažem, želela sam da sačekam da prođu tri meseca za koja doktori kažu da su najznačajnija. Kako je sve u najboljem redu, mogu da se pohvalim da ću postati mama. Polako se navikavam na promene na telu. Ne mogu da uđem u odeću koju sam doskora nosila. Pre neki dan sam morala da rasečem farmerke kako bih ih obukla. Ovo je blagoslov i veoma sam uzbuđena zbog svega što me očekuje. Nameravam da narednih meseci uživam u drugom stanju koje sam tako dugo priželjkivala - objasnila je Svonkova i dodala kako i u suprugovoj i u njenoj porodici ima blizanaca.

Gloria

 

 

ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA Glumica i preduzetnik Filip Šnajder venčali su se u avgustu 2018. godine. To je njen drugi brak, pošto je od 1997. do 2007. bila udata sa kolegu Čeda Loua, rođenog brata poznatijeg i uspešnijeg glumca Roba Loua.

Posle gostovanja u dvema emisijama, Hilari je na instagramu prvi put pokazala trudnički stomačić. Mnoge prijateljice iz sveta poznatih, kao što su Marija Šarapova, Kejti Kurik, Debra Mesing i Kejt Hadson, čestitale su joj na trudnoći i poželele sve najbolje u narednom periodu.

Gloria

 

 

Iako je po dolasku u Los Anđeles sa mamom Džudi živela u automobilu, Hilari je uvek verovala da će uspeti. Uz nesebičnu majčinu podršku, ostvarila je svoje snove. Kad je imala 16 godina, napustila je srednju školu u Južnoj Pasadeni.

- Bila sam autsajder. Nisam osećala da se uklapam, da me bilo ko želi. Imala sam utisak da sam neprimetna, da me i nastavnici ne vide. Utehu sam pronalazila u knjigama i filmovima. Ulazila sam u likove i maštala da ću jednog dana biti glumica - otkrila je Svonkova.

Prvu ulogu je ostvarila u seriji “Bafi, ubica vampira” 1992. godine i od tada je njena karijera počela da se razvija vrtoglavom brzinom. Danas se, osim glumom, bavi i producentskim poslom.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading