Slađana Milošević

Teška nesreća: Slađana Milošević povređena, lekari su dali sve od sebe

Autor: Gloria.rs

29.12.2022 09:49

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Slađana Milošević doživela tešku nezgoduRok pevačica Slađana Milošević doživela je tešku nezgodu prilikom koje je slomila obe ruke, prenosi Kurir.

Naime, Slađana se povredila pre nekoliko nedelja kada se prilikom izlaska iz zgrade u kojoj živi saplela o kanap na stepenicama i pala. 

Pročitajte Slađana Milošević - Život posle bolnice nije isti

Luka Šarac

 

- Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kad je tuda prolazila. Međutim, čim je zakoračila da siđe, odmah se saplela i pala! Stepenice su vrlo strme i svuda je beton, tako da nije čudno što je zadobila prelom obe ruke - rekao je izvor za Kurir i dodao da je pevačica morala da nosi gips nekoliko nedelja.

Pročitajte Slađana Milošević o boravku u bolnici - pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano

Luka Šarac

 

- Oporavak je bio jako dug i bolan, nije još uvek sve prošlo, ali sad je bolje nego što je bilo. Slađana se hrabro nosi s tim i kroz sve je sama prolazila. Skoro sedam nedelja je nosila gips, ali nedavno su joj ga lekari skinuli i sad može postepeno da se vraća normalnom životu - zaključio je neimenovan izvor. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading