Radmila Tomović: Pad koji nije režiran

Autor:

25.07.2019 11:30

Foto:

Foto:



Glumica Radmila Tomović prolazi kroz bolan period oporavka nakon što je u Baru tokom predstave sletela sa scene i povredila donji deo leđa

Prava drama odigrala se u Domu kulture Bar tokom izvođenja predstave Ateljea 212 “Homo Faber”, kada je glumica Radmila Tomović (48), u polumraku, napravila korak više, promašila stepenik, sletela sa scene i pala. Publika je bila mirna jer je verovala da je to deo predstave, koja se bližila kraju. Međutim, glumci su se skamenili. Čuo se bolan jauk, koji je bivao sve jači i jači. Tada je i nekoliko lekara koji su bili u publici shvatilo da je u pitanju ozbiljna nezgoda, pa su dotrčali do glumice koja je bespomoćna ležala na podu.

Ubrzo su stigla kola Hitne pomoći koja su glumicu prevezla do Opšte bolnice u Baru, gde je provela noć. Direktor barske bolnice Dragoslav Tomanović rekao je da je zadobila povredu krajnjeg dela kičme - trtične kosti.

- Bolno jeste, ali nije opasno. Zadržana je tokom noći zbog opservacije, lekarskih pregleda i snimanja povređenog dela kičme - objasnio je doktor Tomanović.

Nakon toga glumica je prebačena u Beograd, gde je nastavila sa procesom oporavka.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 22. jula!

Maja Gašić

Autor