Marina Tucaković

Zbog njega se Marina Tucaković razvela, čim ga je ugledala znala je da je njenom braku kraj

Autor:

22.12.2022 12:09

Foto:

Foto:

Muž Marine Tucaković bio je njena najveća podrška



Smrt sina Marine Tucaković Milana Radulovića Laće samo je osvežila rane na njen prerano izgubljen život. Marina je preminula 19. septembra prošle godine, a do poslednjeg trenutka uz nju je bio njen suprug Aleksandar Radulović Futa sa kojim je provela decenije u braku.

Marina je tokom braka sa Futom dobila dva sina, ali je Miloš Radulović nažalost preminuo pre majke, Nekoliko godina kasnije, Marina je saznala da boluje od raka. 

Pročitajte Izgubio i drugog sina, Futa neutešan, jedva izustio - Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao

ATA Images

 

Brak sa Futom, sama Marina nazivala je često turbulentnim, ali ipak, on je odoleo i godinama i velikim iskušenjima. Ostali su zajedno do kraja. Mnogi ne znaju da je Marina pre udaje za Futu bila u braku, a razvela se upravo zbog njega.

- Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Pre njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela - rekla je svojevremeno Marina za Story.

Pročitajte Smrt ga je uzela prerano, Željko Joksimović nem od bola - Bato, ne verujem

ATA Images

 

Jednom prilikom je Žika iz grupe "Zana", koji je kumovao na venčanju, otkrio je kako se rodila ljubav između Marine i Fute.

- Futa, njen životni saputnik, je došao da zameni Igora Jovanovića, mog gitaristu koji je bio u vojsci, krenuo je sa nama na turneju, i tu su se i upoznali. Mislim da je tu buknula ljubav i emocije između njih dvoje. Tako je to bilo, morali smo da nađemo novog gitaristu i došao je on koji je fantastičan instrumentalista, mislim da je jedan od najboljih gitarista koje ovaj region ima - rekao je Žika za Blic. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading