Marina Tucaković

Zbog njega se Marina Tucaković razvela, čim ga je ugledala znala je da je njenom braku kraj

Autor:

22.12.2022 12:09

Foto:

Foto:

Muž Marine Tucaković bio je njena najveća podrškaSmrt sina Marine Tucaković Milana Radulovića Laće samo je osvežila rane na njen prerano izgubljen život. Marina je preminula 19. septembra prošle godine, a do poslednjeg trenutka uz nju je bio njen suprug Aleksandar Radulović Futa sa kojim je provela decenije u braku.

Marina je tokom braka sa Futom dobila dva sina, ali je Miloš Radulović nažalost preminuo pre majke, Nekoliko godina kasnije, Marina je saznala da boluje od raka. 

Pročitajte Izgubio i drugog sina, Futa neutešan, jedva izustio - Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao

ATA Images

 

Brak sa Futom, sama Marina nazivala je često turbulentnim, ali ipak, on je odoleo i godinama i velikim iskušenjima. Ostali su zajedno do kraja. Mnogi ne znaju da je Marina pre udaje za Futu bila u braku, a razvela se upravo zbog njega.

- Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Pre njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela - rekla je svojevremeno Marina za Story.

Pročitajte Smrt ga je uzela prerano, Željko Joksimović nem od bola - Bato, ne verujem

ATA Images

 

Jednom prilikom je Žika iz grupe "Zana", koji je kumovao na venčanju, otkrio je kako se rodila ljubav između Marine i Fute.

- Futa, njen životni saputnik, je došao da zameni Igora Jovanovića, mog gitaristu koji je bio u vojsci, krenuo je sa nama na turneju, i tu su se i upoznali. Mislim da je tu buknula ljubav i emocije između njih dvoje. Tako je to bilo, morali smo da nađemo novog gitaristu i došao je on koji je fantastičan instrumentalista, mislim da je jedan od najboljih gitarista koje ovaj region ima - rekao je Žika za Blic. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading