Ivana Jordan

Posle razvoda ponovo voli: On je zarobio srce Ivane Jordan, komentari ne prestaju (foto)

Autor:

15.12.2022 16:36

Foto:

Foto:

Partner Ivane Jordan godinama unazad prava je enigma za javnost, ali pevačica konačno priznaje da je zaljubljena i srećna



Ivana Jordan 2016. godine razvela do supruga Dušana Antonijevića posle šest godina braka. Iako se poznaju od ranog detinjstva ljubav među njima je planula 2009. godine kada se partner Ivane Jordan pojavio u jednom njenom spotu. Kruna ljubavi je destogodišnji sin Vuk, koji je posle razvoda roditelja ostao da živi sa majkom u njihovom luksuznom domu na Dedinju

Pročitajte Ivana Jordan - Neobični crtež Mome Kapora na zidu moje sobe

Boško Karanović

 

Ivana se u potpunosti posvetila majčinstvu i muzici, a o emotivnom životu nije volela mnogo da polemiše. Osmeh na njenom licu govorio je da je srećna, a sada je to konačno i potvrdila. 

- Imam partnera, ali ne razmišljam o udaji, treba uživati u životu. On razume moj posao i nemamo problema, nije ljubomoran - bilo je sve što je Ivana za Blic otkrila o svom novom emotivnom partneru. 

Pročitajte Ivana Jordan - Vuk želi brata ili sestru

Instagram

 

Zanimljivo je da je pre samo nekoliko dana Ivana po prvi put objavila zajedničke slike na Instagramu koje, oduševljeni pratioci, ne prestaju da komentarišu.

Uostalom, prosudite i sami.

Instagram

 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading