Adel

Pevačica Adel zabrinula fanove: Morala sam da se vratim na terapije...

Autor: Gloria.rs

12.12.2022 15:15

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Adel na koncertu progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočavaPop diva anđeoskog vokala Adel, na koncertu koji je održala nedavno u Las Vegasu iznenadila je svoje fanove i progovorila o zdravstvenom problemu sa kojim se suočava.

Naime, pevačica je morala da se obrati psihoterapeutu, te se nedavno vratila na terapije, prvi put nakon razvoda od bivšeg supruga Simona Koneckog 2019. godine.

Pročitajte: Ljubavno gnezdo - Hitmejkerka se sa dečkom uselila u novi dom

Guliver Getty Images

 

"Ponovo sam krenula na terapiju jer nekoliko godina nisam išla. Morala sam da počnem. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali prestala sam se smatrati odgovornom za sopstveno ponašanje i stvari koje sam rekla", rekla je Adel.

Pročitajte: Stari porok zaborava nema - Adel pokazala slabost

Kevin Winter Getty Images

 

Pevačica je ispričala i da joj je terapija potrebna kako bi dala najbolje od sebe na predstojećim nastupima, te da namerava da radi na sebi svake nedelje.

"Moja terapija ove nedelje bila je baš zanimljiva. Bila je upravo o ovim mojim koncertima. Uvek postanem jako emotivna. Volim da stvaram muziku, ali postoji nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom", priznala je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading