Stari porok zaborava nema: Adel pokazala slabost

Autor:

06.03.2022 15:15

Foto:

Foto:

Adel - poroci muče slavnu pevačicu



Čuvena kantautorka Adel svojevremeno je za svetske medije govorila o svom problemu sa alkoholom, te nameri da isti iskoreni. Iako se u jednom trenutku učinilo da je pevačica na dobrom putu, kako je vreme odmicalo tako se i ona polako vraćala starom poroku.

Da bi nedavno, radoznali fotoreporteri uspeli da naprave fotografije na kojima 33-godišnja pevačica ponovo konzumira alkohol, prenosi 'Star Magazin'.

Pročitajte Problemi u vezi, otkazivanje turneje: Adel konačno razjasnila o čemu se radi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

- Jednog minuta se smejela, sledećeg je plakala - reči su očevica, koji dalje dodaje da je pevačica u jednom trenutku i izgubila ravnotežu i - pala.

- Stalno je iznova naručivala. Pila je kao riba. U jednom trenutku je čak pala unazad - ispričao je.

Adel - poroci i neprestana borba

Posećanja radi, Adel je krajem prošle godine prilikom gostovanja kod Opre Vinfri tvrdila da je prestala da konzumira alkohol, te se okrenula zdravom načinu života. Pevačica je istakla da je nakon razvoda odlučila da stavi tačku na konzumaciju alkohola.

Pročitajte Apsolutna dominacija Adel na dodeli nagrada: Kraljica BRIT-a

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

- Kad sam shvatila da imam puno posla na sebi, prestala sam da pijem i počela da radim mnogo da bih bila usresređena - govorila je tada, no čini se da je nešto pošlo po zlu, te je pevačica demonstrirala prilično slab karakter i još jednom je podlegla pod uticaj jednog od najučestalijih poroka - alkohola.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading