Adel smršala 45 kilograma

Autor:

06.05.2020 12:55

Foto:

Foto:



Britanska pevačica Adel (32) doživela je neverovatnu transformaciju kada je smršala 45 kilograma, pa sada s ponosom pokazuje svoj novi izgled. Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice proslavila je 32. rođendan, a na društvenim mrežama zahvalila se obožavaocima na čestitkama uz novu fotografiju na kojoj se vidi koliko je poradila na svom izgledu, dokazujući da je višak kilograma za nju prošlost.

https://www.instagram.com/p/B_1VGc5AsoZ/

Pevačica, koja se prošle godine razvela od supruga, biznismena Simona Koncečkog, kom će morati da isplati polovinu svog bogatstva jer nisu potpisali predbračni ugovor, pozirala je u kratkoj crnoj haljini, koja je istakla njenu novu figuru.

- Hvala vam na ljubavi i rođendanskim željama. Nadam se da ćete svi ostati sigurni i zdravi tokom ovog ludog vremena. Želela bih da se zahvalim svim medicinskim radnicima koji nas čuvaju dok rizikuju svoje živote! Vi ste zaista naši anđeli - napisala je Adel uz fotografiju.

Adel na dodeli Grammy nagrada 2012. godine

U komentarima ispod najnovije fotografije nastavile su da se nižu rođendanske čestitke namenjene pevačici balada, ali i komplimenti na račun njenog izgleda.