Adel u suzama: Uznemirena sam, nisam spavala 30 sati

Autor:

21.01.2022 11:40

Foto:

Foto:

Koncerti, na kojima je britanska pevačica Adel planirala da promoviše novi album “30”, trebalo je da budu prvi njeni javni nastupi posle pet godinaBritanska pevačica Adel (33) danas je trebalo da održi prvi od 24 zakazana koncerta u Ceasers Palaces Colosseumu u Las Vegasu, koje je sve morala otkazati.

- Mnogo mi je žao, ali šou nije spreman. Pola moje ekipe se zarazilo koronom i nije bilo moguće u takvim uslovima završiti sve neophodne pripreme. I kašnjenje u isporuci dodatno je pokvarilo moje planove - rekla je muzička zvezda u suzama u objavi na instagramu, a prenosi BBC.

Pročitaj i - Riba i po: Adel je lepotica za naslovnu stranu Voguea

Serija koncerata “Weekends With Adele” trebalo je da se održava svakog vikenda do aprila. Kako se publika uželela nastupa popularne pevačice, većina ulaznica u rasponu cene od 85 do 700 dolara rasprodate su u rekordnom roku. Koncerti, na kojima je planirala da promoviše novi album “30”, trebalo je da budu prvi njeni javni nastupi posle pet godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

- Bila sam budna 30 sati pokušavajući da učinim sve kako se koncerti ne bi otkazivali. Ispotavilo se da je to nemoguće. Iscrpljena sam i duboko se izvinjavam obožavaocima koji su već stigli u Las Vegas zbog koncerata. Žao mi je, veoma sam uznemirena i stvarno mi je neugodno. Zakazaćemo nove koncerte, već radimo na tome - rekla je Adel.

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading