Ceca Ražnatović

Slavlje u domu Ražnatovića: Veljko, snovi se ostvaruju, treba samo imati hrabrosti da ih slediš

Autor:

10.12.2022 15:07

Foto:

Foto:

Folk diva emotivnom porukom čestitala rođendan sinu jedincuU domu Svetlane Cece Ražnatović danas je slavlje. Folkerka tek što se vratila sa odmora koji je provela na Maldivima, gde je uživala sa unukom Željkom, ima veliki razlog za radost. Njen prvenac, sin Veljko danas puni 26. godina, a majka mu je, uz kolaž fotografija iz različitih perioda u životu, uputila i važnu poruku.

- Snovi se ostvaruju, treba samo imati dovoljno hrabrosti slediti ih. Srećan rođendan, Veljko- poručila je Ceca. 

Instagram

 

Pročitajte i : Ko joj pravi društvo i mami osmeh u luksuznom apartmanu

Slavlja će u domu Ražnatovića uskoro biti još, s obzirom na to da je Sveti Nikola, 19. decembra, Cecina porodična slava. A pošto je Veljkova supruga Bogdana u blagoslovenom stanju, na proleće će porodica biti bogatija za još jednog člana. Ceca često ističe da je ponosna što je njen sin izuzetno pažljiv i romantičan, te da je te osobine nasledio od oca Željka. 

- Veljko je vrlo požrtvovan u vezi, on se bori za brilijantsku papuču. I otac mu je bio takav i srećna sam zbog toga. Volim kad je muškarac servilan, romantičan i dobar. Veljko je odrastao sa ženama i odgajan je tako da bude pažljiv prema njima- otkrila je Ceca. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading