Ana i Ilija

Vreme je za bebe: Ana Dabović trudna, čestitamo!

Autor:

08.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Ana Dabović trudna! Vest koja je stigla iz Francuske



Ana Dabović i njen suprug Ilija Mustur sledeće godine će ostvariti u ulozi roditelja, ekskluzivno saznaje Kurir. Košarkašica i vaterpolista lepe vesti podelili su samo sa članovima porodice.

Pročitajte: Ana Dabović o ljubavi - Lepo nam je kao na početku!

Privatna Arhiva

 

- Neizmerno su se obradovali kada su saznali da će uskoro proširiti porodicu. Presrećni su i ushićeni, Ana se odlično oseća. Nedavno su malo putovali po Evropi, obišli su Španiju i Francusku, a trenutno su u Monpeljeu, gde Ilija godinama niže profesionalne uspehe. Kad god nema treninge i utakmice, maksimalno se trudi da olakša trudnoću svojoj izabranici i zaista uživaju u ovom periodu - rekao je izvor za Kurir.

Pročitajte: Ko je zgodni vaterpolista za kojeg se verila Ana Dabović - Otkrivamo nepoznate detalje o kršnom Crnogorcu Iliji Musturu (FOTO)

Instagram printscreen

 

Novinari iz pomenutog lista čestitali su Ani na lepim vestima, na čemu se ona zahvalila, te je izjavila da još uvek ne želi ništa da komentariše budući da se radi o ranoj trudnoći.

Podsetimo, Ana i Ilija su se na večnu ljubav zakleli letos na gala venčanju u Herceg Novom iz koga su oboje rodom, te su za ovaj grad jako vezani.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading