Ana i Ilija

Čestitamo: Porodila se Ana Dabović, za ćerku najnežnije ime

Autor:

31.03.2023 11:40

Foto: Marina Lukić

Foto: Marina Lukić

Košarkašica Ana Dabović porodila se i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen suprug, inače vaterolista, ali prelepo ime



Srpska košarkašica Ana Dabović porodila se i postala majka po po prvi put.

Srećne vesti osvanule su na Instagramu. 

Pročitajte Vreme je za bebe - Ana Dabović trudna, čestitamo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

Ana i njen suprug, vaterpolista, Ilija Mustur ćerkici su dali ime Mila

Košarkašica i vaterpolista su u junu prošle godine izgovorili „da“ na svadbenoj ceremoniji u Herceg Novom.

Instagram printscreen

 

Kumovi, najbliži prijatelji i porodica veselili su se danima u gradu iz kojeg su i Ana i Ilija i za koji su jako vezani.

Košarkašica je više puta u prošlosti isticala da jedva čeka da bude majka i sada im se ta želja i ostvarila, a susret sa Ilijom bio je dubdinski. 

- Rođen sam u Parizu, gde sam živeo do šeste godine, kada se moja porodica preselila u Đenoviće, odakle mi je otac, a majka je od rođenja do preseljenja u Crnu Goru živela u Francuskoj.

Pročitajte Prokletstvo porodice Dabović

Luka Šarac

 

U 18. godini otišao sam u “Monpelje”, gde igram već devet sezona. I roditelji se čude kad pomenemo koliko je prošlo od mojih prvih dana u tom klubu i gradu - otkrio je Ilija u intervjuu za HELLO!, dok je Ana dodala:

- U Monpeljeu je čekao mene. (smeh) Moja mama kaže da se od sudbine ne može pobeći, a ova naša priča upravo to pokazuje.

Pre dve godine imala sam veoma napornu sezonu na relaciji Amerika–Evropa, bilo je i povreda, pa sam odlučila da napravim pauzu. Međutim, posle nekoliko ponuda, u februaru me je pozvao klub iz Monpeljea.

Čestitamo!

Luka Šarac

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading