Prinova stigla

Bogu hvala stigao je: Nevena Vukes podelila predivne vesti, a o njenom potezu nakon toga će se pričati

Autor:

27.02.2022 12:00

Foto:

Foto:

Porodođaj Nevene Vukes protekao je odlično



Nakon što je tokom prošle godine, usred pandemije, zbog razornog zemljotresa morala da napusti kuću u Mariji Bistrici u kojoj je živela sa suprugom, hrvatskim muzičarem Markom Vukešom, te da posle života u kontenjeru izgradi novi dom od drveta glumica Nevena Vukeš početak ove godine pamtiće po najlepšem događaju.

Pročitajte Stomak sve uočljiviji: Nevena Vukes je baš slatka trudnica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Vukes (@nevena.vukes)

Naime, glumica je putem svog Instagram profila sa javnošću podelila vesti o dolasku prinove, otkrivši da je maleni Teodor uspešno stigao na ovaj svet.

- Bogu hvala na ovom daru. Stigao je Teodor - napisala je Nevena, otkrivši takođe da je njen naslednik na svet stigao 19.2.2022. godine.

Instagram screenshot

 

Porođaj Nevene Vukeš prošao odlično, zahvaljujući njima

No, ono što je oduševilo ne samo njene obožavaoce, već čitavu javnost, jeste zahvalinica, koju je Nevena podelila nakon objave o rođenju, a upućena je svim zaposlenima u bolnici gde se porođaj dogodio.

- Blagodarim kompletnom zdravstvenom timu opšte bolnice Zabok. Dr Martine Gredičak i sve babice i sestre (Kristina, Lucija, Barbara, Vesna, Mirjana, Daliborka koje su nas negovale ovih dana) ostaće duboko urezane u mom sećanju jer ste ovaj naš važan novi životni početak svojom brigom, posvećenošću i ljubavlju učinili tako laganim, i Bogu hvala na tome - napisala je oduševljeno glumica.

Pročitajte Sreća nakon nepogoda: Nevena Vukes u drugom stanju

Instagram screenshot

 

Podsećanja radi, Nevena je nakon spoznaje da će postati roditelj govorila za naš magazin, tada je otkrila svoje stavove o porodici.

- Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da ofromim. Isto je i sa Markom. Brak i porodica koja postajete, taj samo Vaš mali hram koji gradite, treba da čuvatebezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sada prema nama samima, a sutra i prema našoj deci - objasnila je Nevena, a nema sumnje da će Teodor uživati u bezuslovnoj ljubavi roditelja.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading