Stomak sve uočljiviji: Nevena Vukes je baš slatka trudnica

Autor:

15.12.2021 15:45

Foto:

Foto:

Glumica Nevena Vukes od nove godine očekuje najveću radost - u januaru će postati mama



Nakon što je prošle godine, usred pandemije, zbog zemljotresa morala da napusti kuću u Mariji Bistrici u kojoj je živela sa suprugom, hrvatskim muzičarem Markom Vukesom (31), i da posle života u kontejneru izgradi novi dom od drveta, srpska glumica Nevena Vukes (31) ovu godinu upamtiće po najlepšim vestima koje je mogla da čuje. Dok su novi dom privodili kraju, pažljivo spajajući grede koje su sem ekserima povezivali i svojom čvrstom ljubavlju, Nevena i Marko su posle četiri godine braka saznali da će postati roditelji.

Nevena je sada u poodmakloj trudnoći i malo posle dočeka 2022. godine ostvariće se u najvažnijoj ulozi.

Pročitajte i Nevena i Marko Vukes podelili radosne vesti - Stigao novi član porodice (video)

Instagram / Nevena Vukes

 

 

Ljubavna priča zagrebačkog muzičara i beogradske glumice, koja je počela pre sedam godina u Zagrebu, krunisana je brakom leta 2017. godine. Zvezda serija “Vojna akademija”, “Cvat lipe na Balkanu”, “Bićemo prvaci sveta” i sada “Švindleri” za magazin Gloria otkrila je kakav brak i porodicu sa Markom želi.

Pročitajte i Nevena Vukes - Moj večernji ritual za zdrav ten

Jakov Simović/Gloria

 

- Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodicu koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sad prema nama samima, a sutra i prema našoj deci - ispričala je Nevena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading