Sreća nakon nepogoda: Nevena Vukes u drugom stanju

Autor:

04.10.2021 12:30

Foto:

Foto:

Pošto je posle zemljotresa u Zagrebu ostala bez kuće, živela u kontejneru i sa suprugom, hrvatskim muzičarem Markom Vukesom, izgradila novi dom, srpska glumica Nevena Vukes najzad je čula radosne vesti: postaće mama početkom naredne godine



Nakon što je prošle godine, usred pandemije, zbog zemljotresa morala da napusti kuću u Mariji Bistrici u kojoj je živela sa suprugom, hrvatskim muzičarem Markom Vukesom (31), i da posle života u kontejneru izgradi novi dom od drveta, srpska glumica Nevena Vukes (31) ovu godinu upamtiće po najlepšim vestima koje je mogla da čuje. Dok su novi dom privodili kraju, pažljivo spajajući grede koje su sem ekserima povezivali i svojom čvrstom ljubavlju, Nevena i Marko su posle četiri godine braka saznali da će postati roditelji. Glumica je u šestom mesecu trudnoće i dolazak bebe očekuje tokom januara 2022. kao najlepši dar u novoj godini.

ŽIVOT NA TOČKOVIMA

Održavanje trudnoće u vreme novih pikova pandemije na trenutak će je zaustaviti, usporiti život na točkovima na relaciji Zagreb-Beograd. Iako joj prelaženje tih stotina kilometara proteklih godina nikada nije predstavljalo problem, zbog najvažnije uloge u životu Nevena je morala da se povuče iz postave nagrađivane predstave “Klaustrofobična komedija”, po tekstu Dušana Kovačevića i u režiji Darka Bajića, u Zvezdara teatru. Dok bude na trudničkom i zatim na porodiljskom bolovanju, menjaće je mlada, darovita koleginica Anja Pavićević, zvezda filma i serije “Ime naroda” Darka Bajića, što je već i najavljeno u oktobarskom repertoaru pozorišta na Zvezdari.

Ljubavna priča zagrebačkog muzičara i beogradske glumice, koja je počela pre sedam godina u Zagrebu, krunisana je brakom leta 2017. godine. Zvezda serija “Vojna akademija”, “Cvat lipe na Balkanu”, “Bićemo prvaci sveta” i sada “Švindleri” za magazin Gloria otkrila je kakav brak i porodicu sa Markom želi.

Pročitajte i Nevena Vukes - Ženstvenost i romantika su uvek u modi

Jakov Simović/Gloria

 

- Moji roditelji su živeli u ljubavi i takvu porodicu sam i ja želela da oformim. Isto je i sa Markom. Brak i porodicu koja postajete, taj samo vaš mali hram koji gradite, treba da čuvate bezuslovnom ljubavlju, slušanjem i razumevanjem. To je novi put za nas, iako se ništa posebno ne menja u našim životima. Jedino što taj osećaj odgovornosti jača, sad prema nama samima, a sutra i prema našoj deci - ispričala je Nevena.

Komentari. (0)

Loading