Mlađa nego ikad pre: U čemu je tajna Lidije Vukićević

Autor:

24.02.2022 22:00

Foto:

Foto:

Lidija Vukićević kao da ne stari, izgleda mlađe nego ikad pre



Popularna glumica za kojim uzdušu mnogi još od čuvene serije "Bolji život", Lidija Vukićević godinama uspeva da održi vitku liniju. Za nju često kažu da ne stari i da izgleda isto kao i pre dvadest godina. I dalje ima vitku i negovanu liniju, i frizuru po kojoj je pamte svi. 

Na svom Instagram profilu često kači slike kako vežba u teretani ili uživa u svom domu. Ovoga puta oduševila je sve pratioce novom slikom.

Naime, glumica je objavila sliku u okviru opcije Story gde pozira za jedan modni brend. U prvom planu su njene bujne grudi i vitak struk. Lidija prosto pleni pozitivnom energijom, a i crven karmin dodaje na senzualnosti.

Pročitajte i Lidija Vukićević povećala usne -  Izgleda kao tinejdžerka

Instagram

 

 

Primećujemo da ona nema nijednu boru, kako joj to uspeva?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Nada

25.02.2022 04:07

Lidija je zgodna ali ima tu i fotoshopa, nekih korekcija i posjeta “lekarima” ,jer je “nemoguce “, “nestvarno”da žena njenih godina, tako izgleda. Zašto novinari “lažu” i uvelicavaju izgled starijih, javnih ličnosti, kao da su “ savršene”, a svi dobro znamo da je to NEMOGUĆE😊

Kika

26.02.2022 15:53

To sto Lidija radi je zalosno. Ne miri se sa starenjem, sa cinjenicom da nema povratka. Bas joj ne stoji dobro to "silovanje" izgleda. A i nije primereno. Treba da se opusti, biti baka je nesto jednako lepo.