Sličnost je neverovatna: Ko je nova princeza Dajana

Autor: Gloria.rs

24.01.2022 12:37

Foto: Foto: Getty Images

Foto: Foto: Getty Images

U novoj sezoni popularne serije “Kruna” Ledi Di igra australijska glumica Elizabet DebickiJedna od najpopularnijih britanskih serija poslednjih godina, “Kruna” dobiće i petu sezonu u kojoj će u centru priče o britanskoj monarhiji biti Ledi Di, iz vremena najveće popularnosti, nakon razvoda od princa Čarlsa. Ovih dana na ulicama Londona beleže se kadrovi nove “Krune” sa novom glavnom glumicom.

Pročitajte i Otkriveni nepoznati detalji o princezi Dajani - Zašto Ledi Di nije poštovala kraljevski protokol

Profimedia

 

Princezu Dajanu igra australijska glumica Elizabeta Debicki (31) koju je svet upoznao epizodnom ulogom u filmu “Veliki Lebovski” Baza Lurmana, pored Leonarda Dikaprija, a bolje zapazio u hitu “Tenet” Kristofera Nolana u kojem je tumačila lik supruge glavnog negativca kojeg je igrao Kenet Brana.

Rođena je u Parizu, ali se sa šest godina sa majkom preselila u Australiju gde je u Malburnu diplomirala glumu na Victorian College of the Arts.

Kolika je sličnost između princeze Dajane i Elizabete Debicki najbolje govore prve fotografije sa seta.

Pročitajte i Parče torte s venčanja princeze Dajana na aukciji posle 40 godina!

Sektor šminke i frizure je učinio svoje, a kada je Elizabeta ponela čuveni crnu haljinu Ledi Di, neverovatno je zaličila na čuvenu princezu. Reč je o replici kreacije grčke dizajnerke Kristine Stambolijan, koju je Dajana svojevremeno nosila.

Pročitajte i Večiti stil princeze Dajane - modni izraz kao suština njene ličnosti

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading