Ekipa Harija Potera ponovo na okupu: Evo kako izgledaju danas

Autor:

19.12.2021 11:54

Foto:

Foto:

"Povratak u Hogvorts", koji će debitovati prvog dana nove godine, slavi 20. godišnjicu objavljivanja prvog dela filma "Hari Poter i kamen mudrosti"



Zvanični trejler za okupljanje objavljen je ranije ovog meseca i obećava da će "ispričati očaravajuću priču kroz potpuno nove intervjue i razgovore s glumcima, pozivajući obožavatelje na čarobno putovanje u prvom licu kroz jednu od omiljenih filmskih franšiza svih vremena.

Pročitajte i Zvezda “Harija Potera” uskoro dobija prvo dete

Foto: Getty Images

 

Ema Vatson, jedna od glavnih junakinja filmova, ranije je na Instagramu rekla da je "ponosna što je bila deo franšize“.

- Ponosna sam ne samo na ono što smo mi kao grupa dali kao glumci u franšizi, već i na decu koja su postala odrasli ljudi koji su koračali tim putem. Sada gledam svoje kolege u glumačkoj postavi i tako sam ponosna na to šta smo svi postigli. Ponosan sam što smo bili ljubazni jedni prema drugima i što smo podržavali jedni druge i što smo izneli nešto značajno - napisala je ona ranije.

Na posteru koji je objavio HBO Max, glavni glumci Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint stoje u Velikoj dvorani Hogvortsa, koja je ukrašena za Božić dok ih ostali junaci iz svih osam filmova okružuju sa strane.

Čarobno - Nakon dve decenije ekipa filma "Hari Poter" ponovo na okupu

Dok se poster fokusira isključivo na mladu glumačku postavu originalnih filmova o Hariju Poteru, "Povratak u Hogvorts" bi trebao uključivati ​​i niz drugih glumaca iz voljene franšize, uključujući Helenu Bonam Karter, Robija Koltranea, Ralfa Fajnsa, Džejsona Ajzaka, Gerija Oldmana i Marka Vilijamsa.

Ovo je prvi put da je trojac ponovo zajedno od objavljivanja osmog i poslednjeg filma o Hariju Poteru 2011. godine i prvi put da će im se pridružiti njihovi drugovi iz cele franšize na zvaničnom okupljanju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading