Čarobno: Nakon dve decenije ekipa filma "Hari Poter" ponovo na okupu

Autor:

17.11.2021 15:00

Foto:

Foto:

Ekipa filma Hari Poter, dvadeset godina nakon snimanja prvog dela "Hari Poter i Kamen mudrosti", ponovo se okuplja



"Povratak na Hogvorts" kako je nazvan ovaj jubilarni dodatak ekstremno popularnoj franšizi o čarobnjacima, predstaviće neke od najvećih zvezda, uključujući Danijela Redklifa, Ruperta Grinta i Emu Votson.

U nizu intervjua, razgovora i panela oni će se osvrnuti na franšizu i njeno nasleđe, otkrivajući i nove anegdote koje su se zbile iza kamere.

Pročitajte i Zvezda “Harija Potera” uskoro dobija prvo dete

Foto: Getty Images

 

Između ostalih na okupljanju će se pojaviti i redatelj Kris Kolumbus, glumci Helena Bonam Karter, Robi Koltrejn, Rejf Fajns, Geri Oldman i mnogi drugi.

Glumica Ema Votson, koja je glumila vešticu Hermionu, emotivnom objavom na svojim društvenim mrežama najavila je ovaj bitan događaj, kako za one koji su na projektu učestvovali, tako i za mnogobrojne fanove, od kojih su mnogi odrastali uporedo sa knjigama i filmovima o ovom posebnom dečaku i njegovim prijateljima.

Pročitajte i J.K.Rouling - Hari Poter besplatno za decu

Foto: Getty Images

 

- Hari Poter je bio moj dom, moja porodica, moj svet, a Hermiona moj omiljeni fiktivni lik svih vremena. Ponosna sam, ne samo na glumačka ostvarenja nas kao grupe, već i na to što su deca koja su prešla ovaj put postala mladi odrasli ljudi. Kada pogledam svoje nekadašnje kolege, ponosna sam na to kakvi su ljudi postali - napisala je, između ostalog, Ema.

Pročitajte i Eco friendly garderober - Modni trend kome se priklonila Ema Votson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

- Prošli smo neverovatno putovanje od premijere prvog filma i svedočili kako se pretvara u impresivan svemir koji je, u najmanju ruku, magičan. Retrospektivni specijal odaće počast svima kojima je ovaj kulturalni fenomen dotaknuo živote – od talentovane postave i ekipe koja je dala svoje sve za ovu filmsku franšizu, do fanova zbog kojih je svet čarobnjaka živ i dvadeset godina kasnije - izjavio je predsednik studija Warner Bros.

Specijal će biti premijerno prikazan na Novu godinu, a zasad je najavljeno prikazivanje samo na HBO Maxu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading