Džak je nokautiran: Kakav je Miloš Biković u ringu?

Autor:

29.10.2021 11:15

Foto:

Foto:

U promotivnom videu za Svetsko prvenstvo u boksu u Beogradu, glumac Miloš Biković pokazao da je savladao bokserske tehnike



Najzaposleniji srpski glumac Miloš Biković je angažovan u promociji Svetskog prvenstva u boksu, koje se do 6. novembra održava u Beogradu. Kako je priznao, za boks se zainteresovao pripremajući predstavu “Kad su cvetale tikve” u Beogradskom dramskom pozorištu. Tada je trenirao boks i izučio najvažnije tehnike i od tada se uvek vraćao tom sportu.

Pročitaj i - Urnebesno: Miloš Biković sa palmicom na glavi

Za potrebe Svetskog šampionata u boksu, Biković je u okviru svog Archangel Digital studija realizovao promotivni video u kojem je pokazao kako izgleda kada on navuče rukavice na ruke i uđe u ring.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Ovim videom je u Beogradu zvanično otvoreno Svetsko prvenstvo u boksu kog su deo bili mnogi sjajni sportisti iz čitavog sveta. Ponosan sam što sam bio deo ovog značajnog događaja za sport u našoj zemlji. Video, premijerno prikazan na zvaničnoj ceremoniji otvaranja u Štark areni, kreirao je, razvio i producirao Arhangel Digital Studio - pohvalio se glumac i producent.

Instagram screenshot @bikovic

 

U video-klipu, kratkom filmu o ostvarivanju dečačkih snova, Miloš je pokazao svoje bokserske veštine i poslao važnu poruku - da nikada ne treba odustati.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading