Miloš Biković: Istina o meni je ružna i moram da je promenim

Autor:

26.09.2021 13:08

Foto:

Foto:

Gostujući nedavno u jednoj emisiji, Miloš Biković se prisetio prvih glumačkih koraka na fakultetu i neprijatne istine, koju je tada otkrio o sebi



Na pitanje koliko mu znači duhovnost koju rado ističe kao svoju vrednost i potrebu, Biković odgovara da su ga, kada je upisao fakultet, pitali: "Zbog čega se bavite ovim?'".

Pročitajte i Poslednji pozdrav učitelju - Miloš Biković oprostio se od Nenada Nenadovića (Foto)

Instagram

 

- Pedagog nas je to pitao. Ja sam shvatio, sad ako kažem istinu, zvučaće infantilno. Istina je, volim da budem u centru pažnje, da me gledaju i da ja kontrolišem osećaje, da budem neko drugi, da se osećam kao da mi je napumpan ego i tako dalje. Shvatio sam da ovo zvuči mnogo ružno, šteta što je istina. Moram promeniti tu istinu. Imam neku ružnu istinu o sebi i moram je promeniti, moram promeniti odnos prema tome i prema sebi. Tada sam se pitao, šta bi to moglo biti nešto drugo, za šta da se uhvatim? I onda sam rekao: "To je zato što volim da se igram, što je takođe istina. Malo manje ružna od ove ranije - rekao je u emisiji  "U svom filmu".

Pročitajte i Tri male i slatke - Biković najzad priznao čemu ne može da odoli

ATA Images

 

Svojoj ljubavi prema igri odlučio je, nastavlja, da da odgovor, ili postavi neka pitanja, kako bi dao doprinos osmišljavanju realnosti, shvatanju sveta, piše HRT.

- Da nekako ta publika ode obogaćena zbog nekog mog rada koji sam proveo s redateljem i kolegama, zbog našeg kolektivnog rada da odu s te predstave s nekim zrnom svetlosti ili blaga koje smo im mi prokrijumčarili - objašnjava.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Mima

26.09.2021 21:03

Sad je Bikovic počeo da priča o nekim osobinama koje želi da menja, kod sebe, kada su ga osudile mnoge njegove devojke iz Rusije...

Dusan

26.09.2021 23:16

Kad krades, otimas i lazes mora biti ruzna!