Dejt za prijateljicu: Šta to Ivana Dudić smera s Mateom

Autor:

06.09.2021 14:16

Foto:

Foto:

Glumica Ivana Dudić često je govorila o svojim očekivanjima prema potencijalnim partnerima, a da li je visoke standarde postavila i za frajere svojih drugarica



Glumica Ivana Dudić, koju je publika upoznala  kroz serije "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Senke nad Balkanom", kaže da se jako teško zaljubljuje, da ima romantične ideale, kao i da želi da voli i bude voljena.

- Priželjkujem da mi se pojavi neko ko će biti samo moj i ja samo njegova. Eto, toliko samo - kroz osmeh navodi Ivana.

Pročitajte i Ivana Dudić doživela veliko iznenađenje u emisiji, suze su same krenule!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Iako tvrdi da svoj ljubavni život ne krije od javnosti do sada nikoga nije predstavila kao svog izabranika. Trenutno ne mašta o sopstvenom venčanju, nema dečka i nije zaljubljena.

- Mene su vaspitali da mi se muškarci udvaraju, to je za mene nomenklatura ponašanja. To se kod mene tako radi, da bi me neko privukao, mora da mi se udvara, oni koji to ne rade će verovatno biti sami. Možda sam na trenutak u ovom vremenu zaboravila na taj postulat, ali me je svakako serija “Crveni mesec” i vraćanje u to doba 1915. godine na to podsetilo - iskrena je Ivana i dodaje u čemu se po njenom mišljenju najviše razlikuje sadašnjost od tog perioda:

Pročitajte i Ivana Dudić - Težak razvojni put osvedočene čokoholičarke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

- To vreme je bilo u potpunosti drugačije i više se uživalo u stvarima. Volelo se jako i stvarno, a danas nemamo vremena za to i nemamo mogućnost to da osetimo. Nemamo vremena da uživamo dovoljno u životu - rekla je Dudić jednom prilikom za Blic.

Čini se da baš u to "potpuno drugačije vreme" spada i tzv. provodadžisanje, za kojim je Ivana, očarana nekim prošlim vremenima posegla.

U staroj veštini rešila je da se okuša preko svoje koleginice Matee Milosavljević. Ona je, naime, objavila fotografiju svoje lepe koleginice i napisala pratiocima da joj se obrate privatnom porukom ukoliko žele dejt za Mateom.

Pročitajte i Ivana Dudić - Težak razvojni put osvedočene čokoholičarke

Instagram screenshot / Ivana Dudić

 

Kao što je mnogima poznato i Matea je trenutno bez emotivnog partnera, iako su joj očekivanja skromna.

Podsetimo, lepa glumica je sa prethodnim dečkom živela u kamp prikolici, i, kako kaže, uspevala je da uživa i bude srećna.

Pročitajte i Slavlje u domu popularnog "zloće" Pavla Jerinića

- To je jedno predivno iskustvo, živela sam u kamperu sa tadašnjim dečkom, jer to je bilo jedino njegovo stanovište u tom trenutku. Upoznali smo se na Adi Bojani, pa smo bili malo na Kopaoniku, sa kamp kućom i onda je došao red na Beograd i jedino gde smo mogli da stavimo to je bio parking Ade Ciganlije - rekla je glumica.

Kako se ovaj nesvakidašnji eksperiment završio i dalje nije poznato, ali, ukoliko bude uspešan, obavestićemo vas blagovremeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading