Iznenđenje meseca: Snežana Dakić zaprošena

Autor:

05.09.2021 19:30

Foto:

Foto:

Snežana Dakić, svestrana lilčnost, koja prostor društvenih mreža koristi za inspiraciju i motivaciju, odaje utisak osobe koju ništa ne može iznenaditi



Snežana Dakić, britkog uma, a elokventna,svoje pratioce skoro svakodnevno časti pažljivo razvijenim komentarima na mnoge aktuelne i univerzalne teme.

Pročitajte i Fantastično rođendansko izdanje Snežane Dakić uz zlatne savete

 

 

Njene ohrabrujuće i kadkad otrežnjujuće poruke dopadaju se hiljadama njenih pratioca, a pored komentara podrške, fanovi često zapodenu raspravu na Snežaninu temu inspirisani da i sami izraze sopstveno mišljenje.

Mnogi Snežanu nalaze inspirativnom, a neki odlaze i korak dalje, te bi od voditeljke da dobiju nešto više od inspiracije.

Tako se desilo da je Dakić putem svog Instagram naloga dobila bračnu ponudu.

Pročitajte i Snežana Dakić - A posle pišu da zakažu seks!

Instagram screenshot / Snežana Dakić

 

- Snežo, hoćeš da se udaš za mene? - pitao ju je izvesni Nenad. Voditeljka se bračnom ponudom pohvalila svojim pratiocima, a kakav je odgovor dala - to je zadržala za sebe.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mama Jonja

06.09.2021 06:43

Je l' postoji urednik koji pregleda tekst pre objave, ako već ne postoji lektor/korektor? "Kadkad - katkad" "...hiljadama njenih pratioca - pratilaca" Neki od primera. Aman ljudi, nije novinarstvo samo sesti i pisati, okititi nekim fensi figurama, frazama i voila! Dajte da zadržimo elementarnu pismenost. Ionako nam nacija, a sve više deca, postaju ultra nepismen i polu-pismen svet. Pa ako nešto pročitaju, nek bar to bude pismeno napisano.