Snežana Dakić: A posle pišu da zakažu seks!

Autor:

21.05.2021 20:00

Foto:

Foto:

Snežana Dakić, voditeljka britkog uma sa zavidnom karijerom imala je šta da kaže na temu muško-ženskih odnosa



Voditeljka Snežana Dakić poznata je kao neko ko ne izražava javno baš svaku misao koja joj padne na pamet. Na svojim društvenim mrežama oglašava se u specijalnim prilikama ili kada sabere misli koje kruže oko neke aktuelne teme.

Revoltirana, zainteresovana, isprovocirana, a možda i nešto sasvim drugo, Snežana je bila trigerovana temom muško - ženskih odnosa sa posebnim osvrtom na novu generaciju, kao i to na koji način se njihovo muvanje razlikuje od nekadašnjeg udvaranja i gde je u svemu tome nestalo zavođenje.

Pročitajte i Snežana Dakić - Radite sve u svoje vreme - to je savršen životni scenario

Dakić se nedavno zapitala šta je to što su devojke dopustile momcima i čemu ih nisu naučile, a svoje izlaganje je započela jednom kliše situacijom savremene omaldine.

- Evo, uzmimo najčešću situaciju: poznajete se, čak ste se i muvali, dopisivali, možda i poljubili i izlazite u zajedničkom društvu, a on glumi nezainteresovanost. Ne samo da ne ćaska i ne ukazuje nikakvu pažnju, ne dosipa ti vodu ili piće u čašu... nego te gotovo i ne gleda celo veče!!! A posle ti piše poruke ili hoće da zakaže susret. Pa, kome je to privlačno? Gde je tu igra zavođenja? Kome je to zavodljivo? Da se neko pravi nezainteresovan. Da se ne izblamira u društvu što je pažljiv?! - započela je poznata voditeljka, a onda se osvrnula na generacijske razlike.

Pročitajte i Fantastično rođendansko izdanje Snežane Dakić uz zlatne savete

Luka Šarac

 

- Mada, i tu postoje generacijske razlike: generacija X to sve poštuje i praktikuje. Ali malobrojna je u slobodnoj “cirkulaciji”. Mahom su oženjeni ili ih je tranzicija pojela - zaključila je Snežana, pa nastavila sa analizom.

- A generacija Y i milenijalci nemaju pojma o osvajanju i udvaranju. Oni si razmaženi i prezaštićeni. Za njih je sve bilo servirano na tanjiru i očekuju da im se i ljubav i seks prvo potvrde i ugovore. Ako smo u atmosferi glasne muzike, gde se igra, stoji, zar nije prilika da se jedno uz drugo razmeni energija, dozivi fluid, oseti hemija, uputi značajan pogled u oči? Zar to nije idealna “predigra” za dalje mogućnosti? Ili, jednostavno - cilj samo za sebe. Prijatan osećaj uzajamne pažnje... Stvarno ne razumem - napisala je Dakić.

Snežana je potom takve tipove opisala kao nezanimljive i nezrele.

Pročitajte i Snežana Dakić - U društvu omiljene holivudske zvezde (foto)

- A posle pišu da zakažu s**s. Onda postaju hrabri. Ali postaju i nezanimljivi. Jer, ignorisanje je nezrelo i besmisleno. Ko je muškarcima rekao da je put do ženske pažnje - zanemarivanje i nepažnja? Kada su oni izgubili instinkt za osvajanjem i zamenili ga sa “neću ja nikoga da jurim” - dodala je Dakićeva, pa u istom maniru pokušala da osvesti potencijalne ljubavnike.

Pročitajte i Iz ličnog iskustva - Snežana Dakić o tome zašto je teško ostvariti kompletnu vezu

- Pa, ne “juriš” ako pokažeš zainteresovanost, ako kažeš da je lepa, da joj je divna kosa, da joj haljina prelepo stoji... E, braćo Srbi, seks se ne zakazuje. Do njega treba da se dođe u jednom odnosu bliskosti i zavođenja. Kod žena to nije “na dugme”, kao kod muškaraca. Ako je tako, na dugme, onda je to pružanje usluga, a zna se ko pruža usluge i pod kojim uslovima.... Budimo u kontaktu - zaključila je voditeljka.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading