Očas posla: Porodila se Skarlet Johanson

Autor:

19.08.2021 12:00

Foto:

Foto:

Tek što smo od Kolina Josta dobili potvrdu da mu je supruga, Skarlet Johanson, trudna, obavestio nas je da se i porodila



Slavni par glumica Skarlet Johanson i komičar Kolin Jost postali su roditelji jednog dečaka. Glumica je i drugi put postala majka, a o svemu nas je obavestio novopečeni tata.

Pročitajte i Svi detalji o misterioznoj trudnoći Skarlet Johanson

Guliver Getty Images

 

Komičar šoua ‘Saturday Night Live’ objavio je srećnu vest na svom Instagram profilu.

- Ok, ok, dobili smo dete. Zove se Kozmo. Jako ga volimo. Takođe bismo cenili da poštujete našu privatnost - napisao je Kolin (39).

Pročitajte i Ovaj put se ne šali - Kolin Džost potvrdio da je Skarlet trudna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Jost (@colinjost)

 

Skarlet i Kolin, inače, dobro skrivaju detalje svog privatnog porodičnog života, a tako je bilo i po pitanju glumicine trudnoće.

Podsetimo, nagađanja o tome da je Skarlet (36) u drugom stanju počela su kada je preskočila nekoliko promocija filma "Black Widow" - piše "Page Six".

- Nije bila na puno intervjua i zabava, što je jako čudno jer, osim što glumi u filmu, ona je i izvršna producentkinja - rekao je jedan izvor. 

Pročitajte i Prelepa Skarlet Johanson ponovo se udala - Još jedan u nizu ili istinska ljubav?

Profimedia

 

Ostajući dosledna do kraja svom stavu da privatnost po svaku cenu čuva samo za sebe i sebi bliske, Skarlet Johanson nije se oglašavala ni pošto je u javnosti plasirana informacija da je u drugom stanju.

Da bi Džost juče, konačno, potvrdio za pomenuti magazin da on i Skarlet s nestrpljenjem očekuju svoje prvo dete.

Glumica takođe ima šestogodišnju ćerku Rouz iz prvog braka. Skarlet i Kolin tajno su se venčali u oktobru 2020. nakon tri godine veze.

Komentari. (0)

Loading