Svi detalji o misterioznoj trudnoći Skarlet Johanson

Autor:

18.07.2021 17:30

Foto:

Foto:

Iako relevantni mediji govore da je u drugom stanju i da će se ubrzo poroditi, američka glumica Skarlet Johanson nije se oglašavala tim povodom, a njen izostanak sa promotivnih dešavanja za film ‘Black Widow’ samo je podstakao spekulacije



Ostajući dosledna do kraja svom stavu da privatnost po svaku cenu čuva samo za sebe i sebi bliske, Skarlet Johanson (36) nije se oglašavala pošto je u javnosti plasirana informacija da je u drugom stanju, drugi put. Portal Page Six, inače veoma kredibilan kad su životi slavnih ličnosti u pitanju, tvrdi da je glumica u poodmakloj trudnoći, zbog čega se ne pojavljuje na promotivnim događajima organizovanim povodom premijere filma “Black Widow” koji poslednjih nedelja privlači pažnju publike širom sveta.

Gettyimages

 

Da situacija bude intrigantnija, pobrinuli su se brojni fanovi koji su primetili da se Skarlet vidno trudila da joj se vide samo glava, vrat i ramena za vreme video-uključenja u šou Džimija Kimela. To je samo podstaklo priče o skorašnjem porođaju. Predstavnik za štampu slavne glumice nije odgovarao na pozive novinara, pravdajući se sezonom godišnjih odmora.

Analiza fotografija

Predstavnicima sedme sile nije pomogla ni alternativna strategija da stupe u kontakt sa glumičinim suprugom, piscem, scenaristom i povremenim glumcem Kolinom Džostom. Kako ni on nije odgovarao na pozive, krenulo se u analizu skorašnjih fotografija. Tada je zaključeno da Skarlet nije pokazala celu figuru, što znači ni stomak, ni na fotografijama sa video-dodele MTV filmskih nagrada u maju.

Pročitajte i Skarlet Johanson pred porođajem - Sve vreme vešto krije trudnoću

Profimedia

 

Ukoliko se glasine potvrde, Skarlet će uskoro roditi drugo dete. Šestogodišnju kćerku Rouz dobila je u braku sa francuskim novinarom Romanom Dorijakom, za koga se udala 2014, tri godine pošto se razvela od prvog supruga Rajana Rejnoldsa

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading