Prelepa Skarlet Johanson ponovo se udala: Još jedan u nizu ili istinska ljubav?

Autor:

30.10.2020 11:30

Foto:

Foto:



Da li za poznatu glumicu Skarlet Johanson važi pravilo treća sreća?

Naime, popularna glumica iza sebe ima dva neuspela braka. Bila je udata za glumca Rajana Rejnoldsa od 2008. do 2011. godine, zatim je, nakon kraha njihove ljubavi napravila manju pauzu. 2014. Godine odlučila je da se upusti u romantičnu vezu sa Romanom Dorijakom, sa kojim je dobila i ćerkicu Rouz.

Međutim ni ta ljubav nije potrajala, a Skarlet je čini se konačno pronašla svoju sreću kraj komičara i pisca Kolina Josta. Pisac je naime glumicu zaprosio u maju 2019. godine, da bi se juče konačno venčali, na privatnoj ceremoniji.

Pročitajte i: Veridba u Holivudu: Udaje se Skarlet Johanson 


Par se upoznao tokom snimanja programa 'Saturday Night Live', a od tada postali su nerazdvojni. Redovno su se pojavljivali zajedno na ceremonijama, svečanim večerama te premijerama popularnih filmova. Nakon dve godine veze Kolin je rešio da zaprosi lepu Skarlet, a to je odlučio da uradi sa stilom, pa je izabrao neverovatno glamurozan jedanaestokaratni dijamantski prsten, koji je glumicu ostavio bez teksta.

- Bila sam iznenađena. On je veoma tajanstven i šarmantan, i bez obzira što sam znala da ćemo se veriti, nekako je to lep osećaj i budeš prijatno iznenađen. - Poručila je Skarlet gostujući u jednoj američkoj emisiji.

Izvori bliski paru tvrde da Kolin i Skarlet razumeju jedno drugo, te da su izuzetno kompatibilni, zbog čega smatraju da će njihov brak biti skladan i dugoročan.

Pročitajte i: Osvojila crveni tepih: Seksi tetovaža Skarlet Johanson o kojoj svi pričaju (foto)

Da li će ovog puta Skarlet Johanson konačno pronaći svoju oazu mira u naručju njenog izabranika Kolina Josta ili je ovo samo još jedan u nizu muškaraca za prelepu glumicu videćemo u godinama koje dolaze.