Necenzurisana verzija Jelene Karleuše: Ovo nikada nismo videli!

Autor:

11.08.2021 20:00

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, pa iako mnogo ulaže u svoj izgled, nije tajna da pevačica ne štedi fotošop



Originalna pojava, čvrsti stavovi i brutalni seskapil saveznici su Jelene Karleuše, pa gde god da se pojavi ukrade svu pažnju prisutnih.

Na društvenim mrežama svakodnevno časti svoje mnogobrojne fanove izazovnim fotografijama koje su propraćene divljenjem i "skidanjem kape", ali svakome je jasno da je forsiranje "looka" koji nije sasvim prirodan samo deo imidža koji Jelena, kao javna ličnost, kreira.

Pročitajte i Dragana Mirković izuzetno poštuje Jelenu Karleušu, a evo i zašto!

Retke su prilike kada u etar izrone svedočanstva o tome kako Karleuša izgleda bez digitalnih pomagala, a čak je i u takvim prilikama Jeca scenski našminkana i u garderobi koja ističe njene atribute. Ali to nije ništa novo, niti je nepoznanica drugim estradnim ličnostima.

Ono što svakako jeste novo je Jecina fotografija koja je nastala na letovanju, a koju je njena tetka podelila (sa ili bez pevačicinog pristanka?).

Na fotografiji su tetka i sestričina u prirodnom okruženju, u Bodrumu, na letovanju, u sasvim opuštenom izdanju. A za promenu, Jeca je "uhvaćena" bez šminke, pa se na njenom licu vide i sasvim normalne bore.

Pročitajte i Jelena Karleuša uživa u provodu sa OVOM koleginicom - pevačice ukrale svu pažnju

Instagram screenshot

 

Jelena i dalje izgleda sjajno, ali pitamo se kako će reagovati onaj deo njenih fanova, koji je plasiranu sliku "idealne žene" progutao bez rezerve.

Komentari. (0)

Loading