TRENUCI ZA PAMĆENJE

Dekolte univerzum: Najlepša čestitka Jelene Karleuše

Autor:

15.07.2021 19:22

Foto:

Foto:

Pevačica Jelena Karleuša emotivnim rečima čestitala rođendan tetki Danijeli koju je iznenadila proslavom i tortom



Tetka Jelene Karleuše proslavila je rođendan, a pevačica je Danijeli dala do znanja koliko je voli i koliko joj je važna u životu. Reč je o sestri pokojne Divne Karleuše, koja je muzičkoj zvezdi veliki oslonac, posebno otkako je ostala bez majke.

Jelena je čestitala rođendan Danijeli emotivnom porukom, a na svom Instagramu podelila je i delić atmosfere sa glamuroznog rođendana, na kojoj je bila vesela, igrala je i pokazala dekolte.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

- Danijela, rođena sestra moje majke, moj najveći prijatelj i podrška, najvatreniji navijač, moja krv, žena uz koju sam odrasla, žena koja je svaki dinar kao devojka trošila na mene, koja je učila sa mnom kao što sad uči sa Atinom i Nikom, koja je išla na roditeljske i krila moje neopravdane, žena sa kojom sam prvi put izašla u provod da Divna ne zna - napisala je pevačica i nastavila:

Pročitaj i Jelena Karleuša: Ne želim da učestvujem u bolnom padu Svetlane Ražnatović!

- Zajedno smo prošle mnogo, mnogo teških trenutaka u životu, ali nju život nije promenio, zauvek je ostala ona ista Danče, vesela i iskrena kao dete, nasmejana, vedra, neiskvarena… Uz moju majku je bila do poslednjeg momenta… Zaslužuješ svu sreću ovog sveta, Danče mio… Srećan rođendan, da u ovoj godini ostaviš cigare, smršaš i da ti nađemo divnog čoveka kakvog dobra duša kao ti zaslužuje - napisala je Jelena na instagramu, uz fotografiju sa tetkom i video-snimak.

 

 

Na snimku Danijela igra i peva kraj prelepe torte roze boje.

Instagram screenshot @karleusastar

 

 

Njena nasmejana i raspoložena sestričina, koja je značajno doprinela u organizaciji ovog rođendana, ju je sve vreme snimala i veselila se zajedno sa njom i ostalim gostima.

 

 

Jelena Karleuša se na ovoj proslavi pojavila sa kćerkama Atinom i Nikom Tošić.

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading