Ostala je samo tišina: Velika tragedija u domu Ane MIhajlovski

Autor:

01.07.2021 18:48

Foto:

Foto:

Voditeljka Ana MIhajlovski teško se oporavlja od nesreće koju je izazvao nesavesni vozač kada je na pešačkom prelazu pregazio psa kog su njene ćerke izvele u šetnju, a da se nije ni zaustavio!



Ćerke poznate voditeljke Ane Mihajlovski, devojčice od 12 i 15 godina, juče su doživele traumu, kada je nesavestan vozač na pešačkom prelazu pregazio psa kog su izvele u šetnju.

Vozač je pobegao sa lica mesta, a voditeljka, koja je zahtevala da dobije snimke kamera iz obližnjih objekata, koje su zabeležile sve što se desilo, ispričala je detalje incidenta za medije.

 

 

- Nakon gledanja snimka, situacija je prilično drugačija. Sinoć je na tom pešačkom prelazu pukom srećom izbegnuta velika tragedija. Dok su maloletne osobe prelazile ulicu na pešackom, vozila su jurila oko njih duplo brže od dozvoljene brzine, iako po zakonu moraju prvo usporiti pred pešacki, a zatim i stati čim pešak kroči na prelaz. Čak je i vozač gradskog autobusa jurio kao lud, u sekundi se stvorio kod pešačkog prelaza. Nije važno čija su deca u pitanju, na kraju krajeva hajde da kažemo da je pas ‘objekat’ i da može da ga gazi ko gde hoće, maloletna deca su bila životno ugrožena, ispričala je Ana za Nova.rs, a u toku dana je za domaće medije otkrila da je policajac njenog kućnog ljubimca nazvao objektom kako bi objasnio zbog čega policija neće tražiti snimke nesreće sa okolnih kamera. 

Pročitajte i Ana Mihajlovski - Razgovaram sama sa sobom

 

 

Voditeljka kaže da je najveći razlog njenog izlaska u javnost to da pokuša da skrene pažnju vozačima, kako u budućnosti ne bi stradalo neko dete. 

Ne bi trebalo da sačekamo da nam neko pokosi dete na pešačkom da bismo reagovali, već kao društvo moramo urediti ponašanje vozača pre nego što se to desi. Svakodnevno rizikujemo život na pešačkim prelazima iako na njima pešaci imaju prednost. Svakodnevno na širom grada gledam ljude koji su za dlaku izbegli tragediju na pešačkim prelazima. Ne znam da li ljudi vole svoje pse koliko smo mi svi voleli našeg. Ovo je za nas ogromna tragedija i mi smo neizmerno tužni. Međutim, ujedno sam i zahvalna što je čistom srećom izbegnuta ona mnogo veća tragedija od ove, izjavila je ona za pomenuti portal. 

Pročitajte i Ana Mihajlovski - Priznajem, kukavica sam!

 

 

Voditeljka je u toku dana otkrila da se njene ćerke jedva oporavljaju od onoga što se desilo. 

- Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi, ispričala je za list Blic i dodala: “Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti”.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading