Ana Mihajlovski: Dosta mi je iznenađenja u životu

Autor:

11.01.2018 20:00

Foto:

Foto:



Harizmatična voditeljka i zaštitno lice TV Pink Ana Mihajlovski (35) ekskluzivno za Gloriju je pričala sa kakvim se izazovima suočila pre i posle operacije dobroćudnog tumora na dojci. Otvoreno i iskreno je pričala o lekciji koju je naučila, kao i o želji da svoje znanje prenese drugima i ukaže koliko je važno ići na redovne kontrole, jer kad se razbolimo, nismo dobri ni sebi ni svojoj porodici. I dok se ne vrati pred kamere, svu energiju i ljubav ulaže u svoje troje dece, a na glasine i čaršijske priče više ne obraća pažnju.

Ana Mihajlovski: Bila bih najsrećnija da makar nekoliko žena izvuče pouku iz mog primera

Iz ove perspektive, smetaju li vam ili smešno zvuče sve priče o poslovnim i privatnim uspesima i nesupesima, uključujući i one o ljubavnim vezama, braku, razvodu, ako je išta od svega što se pisalo u maju ove godine tačno?

- Malo toga je bilo tačno, osim da sam se zaista razvela. Nijedan razvod nije smešan ako su tu deca. I dan-danas nije smešno. Što se svega ostalog tiče, to mi je smešno odavno.

 

Kako sada izgleda jedan vaš dan, šta sve trenutno radite?

- Ja sam, pre svega, Pinkovo lice. Dok ne dođe moja emisija, ubijam se od posla u svojoj privatnoj firmi. Sva sreća imam odlične saradnike, i zato su i ove fotografije za vaš magazin toliko lepe. Pošto sam posle ovog iskustva izgubila želju da kupujem krpice, a volim lepu garderobu, posebno mi je bitna kvalitetna oprema za jahanje, odlučila sam da počnem da je proizvodim. I ne samo nju već i dukserice, trenerke, odnosno svu odeću za žene. U tim našim komadima sam se i slikala. Inače, svaki moj dan je isti, pre podne spremam decu za školu, potom idem na hipodrom, na jahanje. Po povratku bavim se mojom firmom i naravno opet decom. Nekako, kao dan mrmota, ali me to trenutno čini veoma srećnom. Zapravo, mogla bih to pre nazvati stabilnošću i sazrevanjem, a i malo mi je dosta iznenađenja u životu. Ne mogu više - iskrena je Ana.

 

Maja Gašić

Autor