Ana Mihajlovski: Razgovaram sama sa sobom

Autor:

04.06.2019 10:18

Foto:

Foto:



Pošto je prestala da ide na psihoterapije, zgodna voditeljka, zaštitno lice TV Pink Ana Mihajlovski svoje dileme i probleme rešava tako što uspostavlja unutrašnji dijalog, jer ne želi da opterećuje okolinu

Posle procesa sazrevanja, tokom kojeg je iza sebe ostavila dva bračna brodoloma, televizijska voditeljka Ana Mihajlovski (36) odlučila je da se intelektualno usavršava kako bi svojoj deci, jedanaestogodišnjoj Ivi, devetogodišnjoj Zoji i četvorogodišnjem Petru, uvek davala prave odgovore i pravilno ih usmeravala ka ostvarivanju životnih ciljeva. Danas čita nekoliko knjiga istovremeno i tako nadoknađuje ono što je propustila u vreme kad je bila devojka, kada je, po sopstvenom priznanju, bila mlada i glupa. Njen emotivni status može se najlakše opisati primorskim terminom za tiho i mirno more - bonaca.

- Mislim da se muškarci više ne udvaraju. Puste ponekad poruku na instagramu i to predstavlja maksimum njihove hrabrosti da priđu ženi. Po reakcijama žena na tekstove koje objavljujem na društvenim mrežama, vidim da one danas rade sve, pa se i udvaraju.

Nastavak intervjua sa Anom Mihajlovski pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. juna!