Sergej Ćetković iznenadio obožavaoce vestima: Dugo sam čekao ovaj trenutak!

Autor:

28.05.2021 21:00

Foto:

Foto:

Povratak Sergeja Ćetkovića na muzičku scenu sa koferom punim iznenađenja!Nakon skoro godinu dana od singla „Vratile se ptice“ Sergej Ćetković se vraća na muzičku scenu sa koferom punim iznenađenja za publiku, spreman da nastavi tamo gde je stao u obeležavanju velikog jubileja - 20 godina karijere.

Godina za nama je u svakom smislu bila teška, muzika je na momente utihnula, ali je jedan od najpopularnijih kantautora u regionu protekle mesece iskoristio za rad na novom, sedmom po redu, studijskom albumu koji publika može očekivati na jesen. 

Nemanja Novaković

 

Upravo premijera pesme „Kofer“, po kojoj je i nazvan album, otvara novo poglavlje u Sergejevoj karijeri i predstavlja drugačiji izraz ovog umetnika koji publici donosi možda najzreliju i najautentičniju muzičku priču do sada, uz novi zvuk i pesme koje se razlikuju i koje će, sigurno, iznenaditi slušaoce. 

- Dugo sam čekao ovaj trenutak i jako se radujem premijeri nove pesme sa kojom nastavljam tamo gde sam stao prošle godine koja je, nažalost, poremetila sve planove. Ipak, muzika nema rok trajanja i za kvalitetne pesme je uvek pravi momenat, tako da se nadam da će „Kofer“ na jedan način označiti i povratak normalnom životu, koncertima i susretima sa publikom koja mi mnogo nedostaje. Novi album je završen i mogu reći da sam ponosan na sve što sam sa svojim timom uradio, ali idemo korak po korak. Za sada, pozivam sve ljude da zajedno sa mnom, uz novu pesmu, krenu na lepo putovanje sa koferom punim dobre energije i pozitivnih emocija. Obećavam da će se jako dobro provesti i uživati u svemu što sam pripremio - kaže Ćetković.

 Pročitajte i Potresne reči Sergeja Ćetkovića odzvanjaju: Život mora teći dalje!

Nemanja Novaković

 

Tekst i muziku za pesmu „Kofer“ radio je Sergej, dok je za aranžman bio zadužen Mahir Sarihodžić (Long play studio, Sarajevo), inače producent Dina Merlina. Spot u produkciji NN Media snimljen je na veoma specifičan način, u nesvakidašnjem ambijentu i donosi uzbudljivu i emotivnu filmsku ljubavnu priču. Reditelj je Nemanja Novaković, a direktor fotografije Lazar Bogdanović

Pročitajte i Stravična bol u domu Sergeja Ćetkovića: Nakon majke, pevač izgubio i oca

Nemanja Novaković

 

U susret novom albumu i koncertima na kojima će sa publikom nadoknaditi sve propušteno, Ćetković sa koferom punim odličnih novih pesama kreće na muzičko putovanje na kome će obeležiti dve decenije karijere i ponovo osvojiti region. 

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Saška

29.05.2021 08:46

Fantastičan,kao i uvek ❤