Poznati Božić dočekali u ponoć na liturgiji u Hramu Svetog Save, da li su sve mere ispoštovane? (foto)

Autor:

07.01.2021 15:30

Foto:

Foto:



Ponoćna litugrija u Hramu Svetog Save okupila je veliki broj vernika, koji su došli u crkvu kako bi dočekali najradosniji hrišćanski praznik, Božić. Među brojnim vernicima našao se i veliki broj poznatih ličnosti, koji su u ponoć primili svetu tajnu pričešća. A da je ovog puta tradicionalna ponoćna liturgija specifična bilo je primetno odmah, obzriom da je ogroman broj ljudi nosio zaštitne maske, zbog pandemije korona virusa, te su se sve poznate ličnosti čvrsto pridržavale svih protokola.

Među prvima u Hram je stigla Svetlana Ceca Ražnatović, koja je došla u pratnji nekoliko članova svoje porodice. Ceca je ispoštovala sve verske običaje, a u ponoć primila je svetu tajnu pričesta.

Svetlana Ceca Raznatovic, Foto: Ataimages

Božićnoj liturgiji prisustvovala je i njena kuma Viki Miljković, koja je bila u pratnjii supruga Dragana Taskovića. Pevačice su se savesno pridržavale svih mera koje je izrekla vlada, te su tokom čitave liturgije nosile zaštitne maske.

Viki Miljkovic s suprugom, foto: Ataimages

Svoje mesto među vernicima pronašli su i Boban Rajović, koji je došao sa svojim naslednikom, te Sergej Ćetković koji je bio u društvu supruge Kristine, ali i kompozitor Damir Handanović.

Boban Rajovic, Foto: Ataimages

Damir Handanovic, Foto: ataimages

Sergej Ćetković, foto: Ataimages

Svetlana Raznatovic, foto: Ataimages