Preslatko: Kako su Sergej i Kristina Ćetković pomogli Knezu

Autor:

11.10.2021 13:00

Foto:

Foto:

Sergej i Kristina Ćetković oduševljeno pevuše taktove dobro poznate numere Nenada Kneževića.



Skladni par Sergej i Kristina Ćetković svojim prisustvom upriličili su jednu proslavu, na kojoj je između ostalog nastupao i popularni pevač Nenad Knežević, poznatiji kao Knez. Pomenuti par uživao je u neverovatnoj atmosferi koju je pomenuti pevač napravio, te su u jednom trenutku odlučili da istu ovekoveče video snimkom.

Pročitajte i Da li je moguće: Sergej Ćetković počeo da se smanjuje

Na pomenutom snimku Kristina je zabeležila momenat kada su ona i njen suprug Sergej pevali taktove dobro poznate numere 'Dal si ikada mene voljela', da bi u jednom trenutku okrenula kameru, a u kadru se našao izvođač numere Knez, koji je bio vidno veseo, te je zaista napravio neverovatno atmosferu.

Nebojsa Babic

 

Simpatičan snimak koji su supružnici objavili na svojim Instagram profilima još jednom je pokazao koliko je njihova ljubav jaka uprkos svemu.

- Kažu da za sve u životu treba imati sreće, a najviše da pronađeš pravu osobu, srodnu dušu s kojom ćeš provesti život. Ta sreća je suština – ističe pevač, dok njegova supruga smatra da je suština u ljubavi: – Ako je ima, onda je sve lako i svaka prepreka može da se savlada – kratko objašnjava Kristina za magazin Hello! svojevremeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading