Milica Janketić sa suprugom izabrala ime za bebu: Lepo je da mi sin nosi ime po dedi!

Autor:

26.05.2021 18:40

Foto:

Foto:

Milica Janketić otkriva koje ime će supružnici izabrati za naslednika, a značenje istog oduševiće vas!



Milica Janketić broji sitno do porođaja, a uprkos tome izuzetno je aktivna profesionalno. Donedavno, igrala je i u pozorištu, a lagano privodi kraju i obaveze koje ima prema svojim studentima na Akedmiji umetnosti u Beogradu i Banjaluci. Iako je prisutna velika želja, Milica će morati, barem na kratko, i u tom segmentu života da stavi pauzu, jer prinova kuca na vrata. Ona i njen suprug inženjer elektrotehnike Dušan, nestrpljivi su da pozdrave svog sina, a kako bi se na što bolji način uhvatili u koštac sa onim što dolazi, glumica je nedavno krenula na pretporođajne psihofizičke pripreme. O imenu naslednika dosta se diskutovalo, a sada je Milica, za magazin Story otrkila za koje su se ime supružnici odlučili.

Ako uzmemo u obzir da ste do polovine osmog meseca trudnoće igrali u čak dve predstave, možemo li da zaključimo da ste profesionalno vrlo pedantni i požrtvovani?

- Iskoristila sam maksimalno to što se u trudnoći osećam dobro. Radila sam kratko na seriji “Radio Mileva”, ali i “Aleksandru od Jugoslavije”, gde sam tumačila Crnogorku Vasiliju Vukotić. Budući da s očeve strane vodim poreklo iz Crne Gore, bilo mi je zadovoljstvo da je igram. Geni su čudo (smeh) - objasnila je Milica, te ispričala kada planira da uzme zasluženi odmor i ode na trudničko bolovanje.

Pročitajte i U porodicu Janketić stiže pojačanje: Milica potvrdila prelepe vesti!

- U junu, ako se ne porodim pre toga (smeh).

Milica Janketić otkriva: Sin će se zvati ovako!

Nedavno, glumica je otkrila da čeka dečaka, a sada je otkrila i za koje su se ime odlučili supružnici.

- Nazvaćemo ga Mihajlo po mom pokojnom ocu. Volim to ime, jer ima divno značenje – ko je kao Bog. Lepo je da mi sin nosi ime po dedi - ispričala je.

Njen otac, Miša Janketić preminuo je nedavno, te nije stigao da upozna unuka Mihajla, međutim na neke stvari ne možemo uticati tvrdi Milica.

- Podrazumeva se da mi je žao što nije tu. Ne prođe nijedan trenutak da ne pomislim na njega. Divno bi bilo da moje dete može da odrasta uz deku, međutim, na neke stvari nije moguće uticati. Svi u porodici ćemo se potruditi da Mihajlo dedu upozna na druge načine: kroz filmove i serije, porodične albume i sećanja… Potrudiću se da od samog početka, na ovaj ili onaj način, bude prisutan u njegovom životu - zaključila je glumica.

Pročitajte i Udala se ćerka Miše Janketića - Milica Janketić izgovorila sudbonosno da!

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading