Popularna glumica Milica Janketić odlučila je sa svojim izabranikom da njihovu vezu podignu na viši nivo.

Naime ćerka pokojnog Miše Janketića odlučila je da stane na ludi kamen, te je svom dugogodišnjem emotivnom partneru izgovorila sudbonosno da.

Srca domaće publike lepa Milica osvojila je ulogama u popularnim domaćim serijama 'Urgentni centar' i 'Ubice moga oca'. Milica i Njen izabranik oduševljenje nisu mogli da sakriju a kroz celo venčanje kod oboje bio je prisutan iskren osmeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica 🥰 (@milica_janketic_fp) on Sep 14, 2020 at 7:21am PDT

Milica je ovu priliku upriličila prelepom belom venčanicom, koja joj je savršeno pristajala uz njen aristokratski ten i dugu smeđu kosu. Ceo stajling upotpunila je belim ukrasom za kosu interesantnog dizajina.

Njen suprug ipak odlučio se za nešto suptilniju varijantu, pa je za posebnu priliku odabrao sivo odelo, kontrast je napravio belom običnom košuljom, a svoj 'outfit' upotpunio je tamnom kravatom.

Marko i Milica Janketić: Porodični konsenzus oko cicvare

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌟Milica Janketic🌟 (@milicaxjanketic_my_world) on Sep 14, 2020 at 8:39am PDT

Novopečeni supružnici potrudili su se da svaki detalj venčanja bude savršeno isplaniran, a nakon što su izgovorili zavete, uživali su u veselju i društvu svojih najmilijih. Pored svega stigli su i da zaigraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🌟Milica Janketic🌟 (@milicaxjanketic_my_world) on Sep 13, 2020 at 9:55am PDT

Nadamo se da će u porodici Janketić konačno ogrejati sunce, te da će mladi novopečeni bračni par sreća pratiti na njihovom novom putovanju!

Zbogom voljenom ocu, suprugu, kolegi i prijatelju: Miša Janketić sahranjen u Aleji velikana (video/foto galerija)

Čitajte i: