Sve je isplanirano: Gde će princ Hari odvesti Megan za njen 37. rođendan

Autor:

03.08.2018 19:30

Foto:

Foto:



Megan Markl će u subotu napuniti 37. godina, a javnsot ne može da dočeka da otkrije kako će proteći njena prva proslava rođendana otkako je postala vojvotkinja od Saseksa. Šta će joj suprug Hari pokloniti, gde će je izvesti, da li će na slavlju biti i kraljica Elizabeta... pitanja su kojima se ovih dana bave svetski mediji.

Poklon od kraljice: Spavaća soba sa pozlaćenim plafonom za Megan i Harija (foto)

Ipak, proslava divnog dana novopečene vojvotkinje proći će donkele neuobičajeno. Kako prenosi britanska štampa, Megan će 37. rođendan dočekati na venčanju u Sariju!

Romantika na kraljevski način: Zajednički monogram princa Harija i Megan Markl u znaku ljubavi (foto)

Naime, par će 7. avgusta prisustvovati svadbi Harijevog dobrog prijatelja Čarlija van Štraubenzija. Hari i Čarli su drugari iz škole, a princ će na njegovom venčanju sa Dejzi Dženks imati veoma važnu ulogu - ulogu kuma.

Propisi kraljice Elizabete: Megan Markl mora da poštuje stroga pravila, a neka su krajnje bizarna

Očekuje se da će svadbi prisustvovati i princ Vilijam, koji je takođe blizak prijatelj sa mladoženjom i njegova supruga Kejt Midlton.

Odnosi u kraljevskoj porodici više nikad neće biti isti: Šta Elizabeta Druga zapravo misli o Megan?

Zanimljivo je i da je Megan rođena istog dana kad i majka kraljice Elizabete Druge, pokojna kraljica Elizabeta (Kraljica majka). Po mišljenju analitičara kraljevske porodice, upravo je to još jedan od razloga zbog kojih je Elizabeta toliko naklonjena Harijevoj supruzi.

Maja Gašić

Autor