Šer proslavila 75. rođendan, pa obradovala fanove!

Autor:

21.05.2021 22:30

Foto:

Foto:

Šer je tokom svoje karijere, koja traje čitavih šezdeset godina, dobila je prestižne nagrade kao što su Toni, Emi, Gremi i Oskar. Važi za jednu od najvećih zvezda u istoriji filmske i muzičke industrije.



Popularna pevačica Šer proslavil je 75. rođendan, a tim povodom je otkrila kako je počeo rad na filmu koji će govoriti o njenom životu i karijeri, a čiju produkciju potpisuju producenti filma "Mamma Mia!"

Pročitajte i Pevačica Šer umalo je izgubila život - Traumatični događaj ostavio je trajne posledice!

Photo by Ethan Miller Getty Images

 

Uz ovu muzičku legendu uvek je išao glas da zna da priredi zabavu, tako je Šer uoči svog 75. rođendana ponosno objavila da se o njenom životu snima film. I to, naravno, ne bilo kakav. Film o Šer napraviće Universal Pictures, koji je za ovu priliku okupio pravu zvezdanu ekipu.

Producenti Džudi Krajmer i Geri Getman zajedno će sa Erikom Rotom, autorom scenarija za filmove "Forrest Gump“, i "A Star is Born“ snimiti film koji govori o životu legendarne američke pevačice Šerlin Sarkisan, poznatije kao Šer.

Pročitajte i Pop pevačica Šer otkrila - Mrzim ga, uopšte nije zabavno!

Photo by Ethan Miller Getty Images

 

Šer će takođe stajati i producentski iza ovog projekta, koji još uvek nema ime. 

- Geri i ja smo presrečni što ćemo opet raditi sa Šer, a ovog puta ćemo njeno istinito i osnažujuće životno putovanje dovesti na male ekrane. Jednostavno, ne postoji onaj koga ne privuče i ne inspiše Šer, njen talent, čvrstoća, jedinstvena pamet, toplina i vizija - koji su veći od života - kazala je buduća producentkinja Džudi Krajmer.

Pročitajte i Tako se radi botoks - Pevačica Šer i njena majka su kraljice plastičnih operacija (foto)

Photo by Ron Sachs-Pool Getty Images

 

- Njen uspeh u muzici, filmu, televiziji, nema premca, a nadahnuo je generacije. Ne možemo biti srećniji što ćemo njenu priču ispričati bioskopskoj publici - zaključila je Džudi.

S obzirom na činjenicu da joj karijera traje decenijama, biće mnogo materijala - od samih početaka kada je sarađivala sa Sonijem Bonom, preko osvajanja nagrada, pa do statusa legende i ikone.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading