Tako se radi botoks: Pevačica Šer i njena majka su kraljice plastičnih operacija (foto)

Autor:

19.06.2020 16:53

Foto:

Foto:



"Ponosna sam na svoje plastične operacije..."

 

Kraljica transformacija, čuvena pevačica Šer, nedavno je napunila 74 godine. Iako je već uveliko zagazila u osmu deceniju života, neosporivo je da izgleda savršeno i da isto tako i funkcioniše u sferi javnog života. Boginja pop muzike još od početka svoje karijere važi za pravu modna ikona, a njen stil i česti preobražaji postali su jedan od njenih prepoznatljivih simbola.

Šer je, za razliku od drugih Holivudskih zvezda, otvoreno pričala o svim svojim plastičnim operacijama za medije. Tako smo, iz različitih intervjua, mogli da saznamo sve o njenim korekcijama nosa, podizanju jagodica, zatezanju lica i implantima u grudima.

- Operacije me čine srećnom. Ukoliko želim da imam grudi na leđima, tako će i biti - izjavila je Šer u jednom od svojih intervjua.

Ipak, Šer ne polaže sve nade u plastiku. Pored operacija, svoju mladolikost održava i zdravim načinom života.

- Konstantno sam u treningu. Ne pijem alkohol i ne konzumiram narkotike. Ne podnosim gledanje televizije. Brinem o svom izgledu i zdravo se hranim. Nikada nisam imala problema sa kilogramima. Uvek jedem ono što želim, ali treninzima ostajem verna - rekla je Šer za The Sun, tokom prethodne godine.

Pevačica je oduševila brojne obožavatelje kada je objavila fotografiju sa svojom majkom, penzionisanom kantautorkom i bivšom manekenkom Džordžijom Holt.

Ispod fotografije samo su se nizali komentari kako obe izgledaju mlađe nego što jesu.

- Tako se radi botoks - jedan je od komentara.

Obožavatelji pevačice pisali su kako bi voleli da izgledaju poput njih dve.

- Vidi se da paze na izgled, nije sve u botoksu - dodali su fanovi.

Šer je nekoliko puta naglašavala da botoksom država mladolik izgled, a naglašene jagodice postiže filerima. Time se, čini se, služi i njena majka Džordžija jer s 94 godine izgleda mnogo mlađe.

goran.anicic

Autor