Pevačica Šer umalo je izgubila život - Traumatični događaj ostavio je trajne posledice!

Autor:

23.12.2020 19:30

Foto:

Foto:



Američka pevačica Šer otkrila je u intervjuu Guardianu da su joj obožavaoci spasli život kada ju je napao nepoznati muškarac, a posle tog traumatičnog iskustva nikad iz doma ne izlazi sama.

Američka pevačica Šer (74) najzad je otkrila zašto se nikada ne pojavljuje sama u javnosti i zašto kada izlazi iz svog doma uvek ima pratnju ili obezbeđenje. Ikona popa ispričala je u intervjuu za Guardian da je nepoznati muškarac pokušao da je odvuče u mračni haustor u vreme dok je igrala u dve predstave na Brodveju, krajem 1982. godine, ali da je preživela zahvaljujući svojim obožavaocima koji su joj spasli život.

- Jedan muškarac je pokušao da me ubije - započela je Šer ispovest. - Kada sam igrala predstavu “Come Back to the Five and Dime”, uvek su me dovozili tik ispred vrata pozorišta, ali tog dana sam želela da prošetam sama. Prilazeći ulazu teatra, videla sam nepoznatog muškarca kako mi prilazi. Mislila sam da će se rukovati sa mnom, ali on me je zgrabio za ruku i zavrnuo mi je iza leđa. Počeo je da me gura niz uličicu i rekao mi tiho na uvo: “Ako pisneš, ubiću te.” Dvoje obožavalaca, koji su mi kasnije postali prijatelji, videli su da nešto nije u redu i počeli su da viču i dozivaju pomoć. Potrčali su prema meni, pa je napadač pobegao - ispovedila se pevačica, kojoj se incident dogodio u vreme kada se pripremala za snimanje filma “Silkwood” kojim je osvojila i Holivud.

To traumatično iskustvo, koje je preživela pre 38 godina u Njujorku, toliko joj je uteralo strah u kosti da više nikada nije prošetala sama pre ili posle koncerta jer se već skoro četiri decenije van svog doma ne oseća sigurno.

- Nikada nisam želela da razmišljam šta bi se desilo da me obožavaoci nisu videli. Imala sam sreće da su me uočili, shvatili da se nešto čudno dešava i spasli me. Od tada do danas oni su moji anđeli čuvari, prijatelji za sva vremena - rekla je Šerilin Sarkisijan, vlasnica po jednog Gremija, Oskara i Emija i tri Zlatna globusa.

Na pitanje novinara Guardiana da li je još u njenom domu posećuje duh pokojnog supruga Sonija Bonoa (1935-1998) i pomera nameštaj, Šer se samo nasmejala a odgovor je izostao.

Foto: Frank Micelotta/Invision/AP Images)

Kao žena bez dlake na jeziku, koja svoja osećanja i stavove ne krije, umetnica je i ovog puta bila iskrena i istakla da joj, bez obzira na besprekoran izgled i u osmoj deceniji, starenje nije zabavno:

- Mrzim ga! Šta biste da kažem, da mi se sviđa?! Ne, ne sviđa mi se. Svaka iskrena žena će vam reći da to nije zabavno.

Voli svoje bore!

Jedno od nezaobilaznih pitanja ticalo se brojnih estetskih korekcija kojima se podvrgla. Priznala je da iako je s nekima možda i preterala, većinu voli jer su doprinele njenom boljem izgledu i snažnijem samopouzdanju. Kako je izjavila, još ne dozvoljava sebi mnogo bora, ali ono malo što ima - sve ih voli.

- Osim toga, ceo život radim na održavanju snažnog tela. Vežbam i dan-danas i vrlo sam aktivna. Oko mene ima dvadesetogodišnjakinja koje ne mogu da rade ono što ja mogu - pohvalila se Šer.

Pročitajte i Pop pevačica Šer otkrila: Mrzim ga, uopšte nije zabavno!

Foto: Everett / Profimedia

Prisetila se i kako je nekada znala da nastupa i dva puta tokom večeri i da nakon toga izađe i pleše celu noć. Međutim, s godinama, odmor posle koncerta joj je postao draža opcija.

Pevačicu impresivne karijere, koja je ove godine u Las Vegasu trebalo da ima seriju koncerata, pandemija virusa korona sprečila je da održi nastupe koji su rasprodati za manje od 24 sata. Sve otkazane koncerte odložila je za narednu godinu i trenutno je zauzetija nego ikada: snima nove pesme, osmišljava nastupe, posvećena je humanitarnom radu i borbi za očuvanje retkih životinjskih vrsta.